Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nyt sted der ligger i forbindelse med bb det hedder Mandø pigen”
Anmeldelse af B&B Mandø

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Mandø
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
B&B Mandø
Vurderet som nr. 1 ud af 1 specialiseret indkvartering i Mandø
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 2. august 2017 fra mobile enheder

Virkelig gode sandwichs vi fik en med laks og en med lam. Meget spændende lokale hvor alt var pænt og rent. Det ligger med pladser både ude og inde. Da det blæste meget var vi indenfor. Til maden fik vi en lokal øl, der også smagte fortræffeligt

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, Hans H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. august 2017
Google Oversæt

Mange tá for de fine ord

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 42 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2017

Skal du til Mandø - så skal du bo her. Bedre bliver det ikke......
Central vellignende, lyst, nyt, rent og som helt nyt.
Dejlig cafe på stedet, og alt hvad du har behov for i stort køkken. Gode senge og masser af plads til hygge.

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, tinebus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. juli 2017

Tusind tak for de søde ord.
Mange hilsner
Poul Erik og Karin

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. maj 2017

Lige op startet ny oprettet spisested i en restaureret lade. Flot lyst lokale, god simpel spisekort med mulighed for serving af den lokale øl til maden. God og dejlig lokal betjening. Sandwichen kan anbefales.

  • Overnattede: April 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jan J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. maj 2017

Mange tak for de fine ord

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. april 2017 fra mobile enheder

For det første bør alle unde sig selv et besøg på Mandø hvor turen over alene er en stor oplevelse.
Og på Mandø B&B føler man sig nærmest som en del af familien og stedet kan varmt anbefales.
Fine fysiske rammer, en hyggelig lille cafe og al den service man orker st modtage.

Overnattede: April 2017, rejste med familie
Tak, Martin K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. april 2017

Tusind tak for de fine ord.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. januar 2017

I forbindelse med en dejlig østerstur overnattede vi 2 vennepar i en af de små ferielejligheder. Den var velindrettet, ren og lækker. Sengene gode, men øverste køjeseng dog ikke velegnet til en voksen. Tekøkkenet var anvendeligt til madlavning, da der var køkkenvask og en kogeplade, men naturligvis ikke meget plads. Man kunne spise i lejligheden, men vi blev tilbudt at spise i et fællesrum, hvor der var bedre plads.
Værten var sød og venlig.
Mvh. Birgit

  • Overnattede: December 2016, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, birgitnkarlsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Har du været i B&B Mandø? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B Mandø

Adresse: Mandø Byvej 7 Mandø | Ribe, Esbjerg, Mandø 6760, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Sydjylland > Esbjerg > Mandø
Faciliteter:
Strand Forretningscenter med internetadgang Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 specialiseret indkvartering i Mandø
Prisområde: 600 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 6
Officiel beskrivelse (leveret af hotellet):
B&B Mandø er en privatejet udlejningssted ,beliggende i nationalpark vadehavet som er en del af verdens naturarv, vi har 6 lejligheder hvor vi lægger meget vægt på personlig betjening, stor renlighed, og ordentlige faciliteter, alle vores lejligheder er med fri WI-FI og satellit tv ... mere   mindre 

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering