Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nyt sted der ligger i forbindelse med bb det hedder Mandø pigen”
Anmeldelse af B&B Mandø

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Mandø
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
B&B Mandø
Vurderet som nr. 1 ud af 1 specialiseret indkvartering i Mandø
Udmærkelsescertifikatet
Bidrager på niveau 1
3 anmeldelser
“Nyt sted der ligger i forbindelse med bb det hedder Mandø pigen”
Anmeldt 2 uger siden fra mobile enheder

Virkelig gode sandwichs vi fik en med laks og en med lam. Meget spændende lokale hvor alt var pænt og rent. Det ligger med pladser både ude og inde. Da det blæste meget var vi indenfor. Til maden fik vi en lokal øl, der også smagte fortræffeligt

Overnattede August 2017, rejste som et par
Nyttigt?
Tak, Hans H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelse, 2 uger siden
Google Oversæt
Mange tá for de fine ord
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse

40 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    35
    5
    0
    0
    0
Se anmeldelser for
15
11
Alene
0
2
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
  • Service
  • Værdi
  • Renlighed
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (9)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Engelsk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Frederiksberg, Danmark
1 anmeldelse
Anmeldt 4 uger siden

Skal du til Mandø - så skal du bo her. Bedre bliver det ikke......
Central vellignende, lyst, nyt, rent og som helt nyt.
Dejlig cafe på stedet, og alt hvad du har behov for i stort køkken. Gode senge og masser af plads til hygge.

  • Overnattede Juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
Tak, tinebus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelse, 4 uger siden
Tusind tak for de søde ord.
Mange hilsner
Poul Erik og Karin
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Vejle, Danmark
Bidrager på niveau 6
239 anmeldelser
75 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nyttige stemmer
Anmeldt 1. maj 2017

Lige op startet ny oprettet spisested i en restaureret lade. Flot lyst lokale, god simpel spisekort med mulighed for serving af den lokale øl til maden. God og dejlig lokal betjening. Sandwichen kan anbefales.

  • Overnattede April 2017, rejste som et par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
Tak, Jan J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelse, 2. maj 2017
Mange tak for de fine ord
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
1 anmeldelse
Anmeldt 14. april 2017 fra mobile enheder

For det første bør alle unde sig selv et besøg på Mandø hvor turen over alene er en stor oplevelse.
Og på Mandø B&B føler man sig nærmest som en del af familien og stedet kan varmt anbefales.
Fine fysiske rammer, en hyggelig lille cafe og al den service man orker st modtage.

Overnattede April 2017, rejste med familie
Nyttigt?
Tak, Martin K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BBMandoe, Ejer hos B&B Mandø, svarede på denne anmeldelse, 15. april 2017
Tusind tak for de fine ord.
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Vejle, Danmark
2 anmeldelser
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
Anmeldt 2. januar 2017

I forbindelse med en dejlig østerstur overnattede vi 2 vennepar i en af de små ferielejligheder. Den var velindrettet, ren og lækker. Sengene gode, men øverste køjeseng dog ikke velegnet til en voksen. Tekøkkenet var anvendeligt til madlavning, da der var køkkenvask og en kogeplade, men naturligvis ikke meget plads. Man kunne spise i lejligheden, men vi blev tilbudt at spise i et fællesrum, hvor der var bedre plads.
Værten var sød og venlig.
Mvh. Birgit

  • Overnattede December 2016, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
1 Tak, birgitnkarlsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Mandø
15.1 km væk
Ribe Byferie
Ribe Byferie
Nr. 1 af 6 i Ribe
130 anmeldelser
30.1 km væk
Hjerting Badehotel
Hjerting Badehotel
Nr. 2 af 15 i Esbjerg
220 anmeldelser
14.9 km væk
Storkesøen Ribe
Storkesøen Ribe
Nr. 2 af 6 i Ribe
58 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
15.8 km væk
Bed & Breakfast PostGaarden
21.1 km væk
Enjoy Resorts Rømø
Enjoy Resorts Rømø
Nr. 1 af 1 i Rømø Kirkeby
82 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du været i B&B Mandø? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B Mandø

Ejendom: B&B Mandø
Adresse: Mandø Byvej 7 Mandø | Ribe, Esbjerg, Mandø 6760, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Sydjylland > Esbjerg > Mandø
Faciliteter:
Strand Forretningscenter med internetadgang Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 specialiseret indkvartering i Mandø
Prisklasse (pr. overnatning): 600 kr.
Antal værelser: 6
Officiel beskrivelse (leveret af hotellet):
B&B Mandø er en privatejet udlejningssted ,beliggende i nationalpark vadehavet som er en del af verdens naturarv, vi har 6 lejligheder hvor vi lægger meget vægt på personlig betjening, stor renlighed, og ordentlige faciliteter, alle vores lejligheder er med fri WI-FI og satellit tv ... mere   mindre 

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering