Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Store lyse lejligheder.”
Anmeldelse af Café Mandøpigen

Café Mandøpigen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 20. august 2022 fra mobile enheder

Vi nyder at bo i to store, lyse lejligheder med alle faciliteter. Vi er fem voksne og har tilkøbt morgenmad og Platter med lokale råvarer.
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, Margretebak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (40)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 40 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2022 fra mobile enheder

Flot anrettet og lækker mad - det bedste i nærheden. Selvom det umiddelbart ikke var noget for vores børn, fandt vi også en løsning på det

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, svendc2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021 fra mobile enheder

Fantastisk sted lige fra stedet, personalet og maden.
Man føler sig så velkommen lige fra man træder ind af døren, de er helt nede på jorden, og laver det lækreste mad.😋😃
Kan virkelig anbefales

Dato for besøg: august 2021
Tak, CasperPedersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad. Alt smagte dejligt og var veltillavet. Personalet var flinke og da vi sagde at vi havde hund med, fik vi bord i skyggen. Priserne var absolut rimelige.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 445christelp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 fra mobile enheder

På en skyet sommerdag stoppede vi til kaffe med udsigt til klitterne. Herlig café latte som var dejlig varm. Hyggelig, venlig og betjening i topklasse. Vi kommer forbi til frokost i morgen.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Vivien M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Har du været i Café Mandøpigen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.