Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Preis-Leistung absolut in Ordnung”
Anmeldelse af Graskop Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Graskop Hotel
Vurderet som nr. 1 ud af 3 hoteller i Graskop
Anmeldt 3. marts 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Buchens
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (614)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

565-569 af 614 anmeldelser

Anmeldt 22. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, cereza91
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Pauline M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Lady_Eleonor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, guxie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Graskop
18,8 km væk
Floreat Riverside Lodge
30,9 km væk
Protea Hotel by Marriott Hazyview
12,9 km væk
Mount Sheba, A Forever Lodge
Mount Sheba, A Forever Lodge
Nr. 2 af 2 i Pilgrims Rest
129 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
30,6 km væk
Hippo Hollow Country Estate
8,8 km væk
The Royal Hotel
The Royal Hotel
Nr. 1 af 2 i Pilgrims Rest
381 anmeldelser
26,9 km væk
Summerfields Rose Retreat & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Graskop Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Graskop Hotel

Adresse: Main Street, Graskop 1270, Sydafrika
Beliggenhed: Sydafrika > Mpumalanga > Graskop
Faciliteter:
Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 3 hoteller i Graskop
Prisområde: 524 kr.-834 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Graskop Hotel 3*
Antal værelser: 34
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Graskop Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering