Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Love it!!!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
The Sylvan Inn Bed & Breakfast
Vurderet som nr. 2 ud af 3 B&B'er/kroer i Glen Arbor
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 3. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, sue s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (116)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

91-95 af 116 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Some of the rooms have shared baths. We opted for one with a private bath.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Charles H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
9  Tak, IrishMiller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, ibatraveling99
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2011
Google Oversæt

Overnattede: August 2011, rejste som par
7  Tak, Janice S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SylvanInnkeeper, Owner hos The Sylvan Inn Bed & Breakfast, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. maj 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Glen Arbor
23.4 km væk
The Leland Lodge
The Leland Lodge
Nr. 1 af 2 i Leland
80 anmeldelser
35.5 km væk
The Hotel Frankfort
The Hotel Frankfort
Nr. 2 af 2 i Frankfort
167 anmeldelser
29.8 km væk
Northwoods Lodging
Northwoods Lodging
Nr. 2 af 4 i Beulah
46 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
33.7 km væk
West Bay Beach, a Holiday Inn Resort
0.2 km væk
M-22 Inn Glen Arbor
M-22 Inn Glen Arbor
Nr. 2 af 3 i Glen Arbor
43 anmeldelser
11.0 km væk
Empire Lakeshore Inn
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Sylvan Inn Bed & Breakfast? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Sylvan Inn Bed & Breakfast

Adresse: 6680 Western Ave, P.O. Box 648, Glen Arbor, MI 49636-5103
Beliggenhed: USA > Michigan > Leelanau County > Glen Arbor
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Spa
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 3 B&B'er / kroer i Glen Arbor
Prisområde: 544 kr.-1.424 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — The Sylvan Inn Bed & Breakfast 3*
Antal værelser: 14
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på The Sylvan Inn Bed & Breakfast. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Sylvan Inn Bed And Breakfast
The Sylvan Hotel Glen Arbor

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering