Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Unique Lodging”
Anmeldelse af The Inn on Ferry Street

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
The Inn on Ferry Street
Vurderet som nr. 2 ud af 33 hoteller i Detroit
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 24. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Rm 1202 in Pungs House was a less expensive room but was large enough, quiet, and had a nice corner...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Tripcom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (575)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

413-417 af 575 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Michele P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, SpringinLondon
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Cojomojo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, jondoe383
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Detroit
3,1 km væk
Aloft Detroit at The David Whitney
4 km væk
Detroit Foundation Hotel
3,5 km væk
Greektown Casino Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,2 km væk
MGM Grand Detroit
MGM Grand Detroit
Nr. 11 af 33 i Detroit
1.130 anmeldelser
3,5 km væk
The Westin Book Cadillac Detroit
3,6 km væk
The Atheneum
The Atheneum
Nr. 16 af 33 i Detroit
547 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Inn on Ferry Street? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Inn on Ferry Street

Adresse: 84 E Ferry Street, Detroit, MI 48202-3802
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Michigan > Detroit
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Roomservice Bustransport Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 bedste lavprishotel i Detroit
Nr. 2 forretningshotel i Detroit
Nr. 2 romantisk hotel i Detroit
Prisområde: 970 kr.-1.379 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — The Inn on Ferry Street 3.5*
Antal værelser: 40
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på The Inn on Ferry Street. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Inn On Ferry Street Hotel Detroit

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering