Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect pit stop”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Falmouth Heights Motor Lodge
Vurderet som nr. 4 ud af 20 hoteller i Falmouth
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 1. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, TravellinTash
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (318)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

246-250 af 318 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Suebish18
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, OlgasTravels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Bouzouki
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2012
Google Oversæt

Overnattede: August 2012, rejste med familie
2  Tak, Sam12335
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Falmouth
1,6 km væk
Holiday Inn Cape Cod-Falmouth
2,1 km væk
Inn on the Square
Inn on the Square
Nr. 8 af 20 i Falmouth
660 anmeldelser
3,8 km væk
Green Harbor Waterfront Lodging
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Mariner Motel
Mariner Motel
Nr. 3 af 20 i Falmouth
308 anmeldelser
9,5 km væk
Sea Crest Beach Hotel
Sea Crest Beach Hotel
Nr. 7 af 20 i Falmouth
1.012 anmeldelser
1,2 km væk
Town and Beach Motel
Town and Beach Motel
Nr. 5 af 20 i Falmouth
213 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Falmouth Heights Motor Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Falmouth Heights Motor Lodge

Adresse: 146 Falmouth Heights Rd, Falmouth, MA 02540-3546
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Massachusetts > Cape Cod > Falmouth
Faciliteter:
Strand Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 1 hotel ved stranden i Falmouth
Nr. 3 romantisk hotel i Falmouth
Prisområde: 842 kr.-1.671 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Falmouth Heights Motor Lodge 2*
Antal værelser: 28
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Falmouth Heights Motor Lodge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Falmouth Heights Motor Hotel Falmouth
Falmouth Heights Hotel
Falmouth Heights Motel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering