Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Better than expected!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Shea's Riverside Inn & Motel
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Essex
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 12. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 61mab63
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (143)
Der er nyere anmeldelser for Shea's Riverside Inn & Motel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

91-95 af 143 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Service
Tak, Joan C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, aldisbrow
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Room in the Inn portion of motel was wonderful
  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Mary A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, Djmaffei
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Essex
12.3 km væk
Rockport Inn and Suites
9.2 km væk
Beauport Hotel Gloucester
Beauport Hotel Gloucester
Nr. 3 af 7 i Gloucester
227 anmeldelser
11.8 km væk
Atlantis Oceanfront Inn
Atlantis Oceanfront Inn
Nr. 1 af 7 i Gloucester
398 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
11.8 km væk
Ocean House Hotel at Bass Rocks
10.6 km væk
Wylie Inn and Conference Center
13.4 km væk
Emerson Inn
Emerson Inn
Nr. 4 af 6 i Rockport
338 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Shea's Riverside Inn & Motel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Shea's Riverside Inn & Motel

Adresse: 132 Main St, Essex, MA 01929-1304 (Tidligere Essex River House Motel)
Beliggenhed: USA > Massachusetts > Cape Ann > Essex
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Essex
Prisområde: 741 kr.-1.426 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Shea's Riverside Inn & Motel 2.5*
Antal værelser: 21
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på Shea's Riverside Inn & Motel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Essex River House Hotel Essex

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering