Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“9 years and counting!!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Corsair and Cross Rip Oceanfront
Vurderet som nr. 1 ud af 19 hoteller i Dennis Port
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 14. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Every room is a stone's throw to the beach.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Cityofthehills
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (345)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

238-242 af 345 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Ronald T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, tomelsa1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, jennaMassachusetts
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The balconies at the Cross Rip were great!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, inthemethod
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Dennis Port
0,2 km væk
Bluegreen Vacations The Soundings, Ascend Resort Collection
6,9 km væk
Blue Water on the Ocean
Blue Water on the Ocean
Nr. 6 af 21 i South Yarmouth
276 anmeldelser
8 km væk
Ocean Mist Beach Hotel & Suites
Ocean Mist Beach Hotel & Suites
Nr. 7 af 21 i South Yarmouth
390 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
14,4 km væk
The Mansion at Ocean Edge Resort & Golf Club
0,1 km væk
The Breakers on the Ocean
The Breakers on the Ocean
Nr. 12 af 19 i Dennis Port
116 anmeldelser
0,3 km væk
Three Seasons Motor Lodge
Three Seasons Motor Lodge
Nr. 8 af 19 i Dennis Port
115 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Corsair and Cross Rip Oceanfront? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Corsair and Cross Rip Oceanfront

Adresse: 41 Chase Ave, Dennis Port, Dennis, MA 02639-2609
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Massachusetts > Cape Cod > Dennis > Dennis Port
Faciliteter:
Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 1 familiehotel i Dennis Port
Prisområde: 910 kr.-1.979 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Corsair and Cross Rip Oceanfront 2*
Antal værelser: 50
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Corsair and Cross Rip Oceanfront. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Corsair And Cross Rip Oceanfront Hotel Dennis Port

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering