Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Charming place, beautiful location and the nicest inn keepers!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Lazy Jack Inn on Dogwood Harbor
Vurderet som nr. 3 ud af 5 B&B'er/kroer i Tilghman
Anmeldt 8. juni 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, libelula_77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (70)
Der er nyere anmeldelser for Lazy Jack Inn on Dogwood Harbor
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

63-67 af 70 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2007, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
4  Tak, Boodkins
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
27
Anmeldt 25. august 2004
Google Oversæt

1  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
Alexandria, VA
11
Anmeldt 10. august 2004
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2004
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2004
Google Oversæt

2  Tak, iamallovertheplace
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Tilghman
13.2 km væk
Inn at Perry Cabin by Belmond
12.9 km væk
St. Michaels Inn
St. Michaels Inn
Nr. 3 af 4 i St. Michaels
471 anmeldelser
17.3 km væk
Chesapeake Beach Resort and Spa
Chesapeake Beach Resort and Spa
Nr. 1 af 1 i Chesapeake Beach
597 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
14.7 km væk
Oxford Inn
Oxford Inn
Nr. 1 af 1 i Oxford
42 anmeldelser
4.6 km væk
Black Walnut Point Inn
Black Walnut Point Inn
Nr. 2 af 5 i Tilghman
363 anmeldelser
1.0 km væk
Knapp's Narrows Marina & Inn
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Lazy Jack Inn on Dogwood Harbor? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Lazy Jack Inn on Dogwood Harbor

Adresse: 5907 Tilghman Island Rd, Tilghman, MD 21671-1181
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Maryland > Talbot County > Tilghman
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 5 B&B'er / kroer i Tilghman
Prisområde: 1.258 kr.-2.025 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Lazy Jack Inn on Dogwood Harbor 3.5*
Antal værelser: 4
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på Lazy Jack Inn on Dogwood Harbor. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering