Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Designer Getaway”
Anmeldelse af Old Granite Inn

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Old Granite Inn
Vurderet som nr. 3 ud af 8 B&B'er/kroer i Rockland
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 25. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, beav
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Edwin H, Owner hos Old Granite Inn, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (177)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

132-136 af 177 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If you wish to save money, ask for our "small" room with detached bath. If you want view...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Dorothy D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Upstairs suite is very roomy, quiet and gorgeously appointed.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Lisa K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, WhereUBin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, jlutes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Rockland
0,7 km væk
250 Main Hotel
250 Main Hotel
Nr. 2 af 3 i Rockland
134 anmeldelser
0,1 km væk
Rockland Harbor Hotel
Rockland Harbor Hotel
Nr. 1 af 3 i Rockland
257 anmeldelser
0,5 km væk
Berry Manor Inn
Berry Manor Inn
Nr. 1 af 8 i Rockland
1.049 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,9 km væk
Ledges By the Bay
Ledges By the Bay
Nr. 4 af 10 i Rockport
1.389 anmeldelser
0,5 km væk
LimeRock Inn
LimeRock Inn
Nr. 2 af 8 i Rockland
592 anmeldelser
0,2 km væk
Lindsey Hotel
Lindsey Hotel
Nr. 4 af 8 i Rockland
26 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Old Granite Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Old Granite Inn

Adresse: 546 Main St, Rockland, ME 04841-3341
Beliggenhed: USA > Maine > Mid Coast Maine > Rockland
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis parkering Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 8 B&B'er / kroer i Rockland
Prisområde: 778 kr.-791 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Old Granite Inn 3.5*
Antal værelser: 8
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Old Granite Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering