Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great location”
Anmeldelse af Candlebay Inn

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Candlebay Inn
Vurderet som nr. 4 ud af 8 B&B'er/kroer i Freeport
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 16. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The non-dog room.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, NewtonTravelers
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (117)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

98-102 af 117 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Pink029
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, solotraveler51
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: We had one of the 1st floor rooms, located directedly under the stairwell. Extremely spacious!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, linda h
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2011
Google Oversæt

Værelsestip: You will want one of the bigger rooms if you are traveling with your dog.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, travelswithdogs2011
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Freeport
0.1 km væk
Harraseeket Inn
Harraseeket Inn
Nr. 1 af 11 i Freeport
972 anmeldelser
0.5 km væk
Hilton Garden Inn Freeport Downtown
3.5 km væk
Holiday Inn Express Hotel & Suites Freeport
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.2 km væk
Quality Suites
Quality Suites
Nr. 9 af 11 i Freeport
326 anmeldelser
2.1 km væk
Hampton Inn Freeport/Brunswick
0.5 km væk
Kendall Tavern Inn Bed and Breakfast
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Candlebay Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Candlebay Inn

Adresse: 8 Maple Ave, Freeport, ME 04032-1315 (Tidligere Captain Briggs House Bed and Breakfast)
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Maine > Freeport
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 8 B&B'er / kroer i Freeport
Prisområde: 876 kr.-1.090 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Candlebay Inn 3*
Antal værelser: 7
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Candlebay Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering