Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.419)
Filtrer anmeldelser
2.419 resultater
Medlemsvurdering
1.456
626
207
87
43
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.456
626
207
87
43
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 2.419 anmeldelser
Anmeldt d. 4. oktober 2019

Vi var 4 piger i alderen 5 - 57 år - 3 generationer. Vi havde en fantastisk bade- og afslapningsferie af en uges varighed. Der var alt, hvad vi havde brug for til sådan en form for ferie med mindre børn. Vores værelse lå, så vi kunne se både swimmingpool, havet og restauranten fra vores værelse. Meget betryggende, når man har mindre børn med. Maden var fin, uden at være i særklasse. udvalget af alkohol som almindelig all inclusive gæst var lidt kedeligt, men det blev opvejet af andre ting. Aktiviteterne var rigelige og alsidige. Værelset og omgivelserne var rent og pænt. Personalet var utroligt søde og hjælpsomme. Mit barnebarn på 5 mistede sin elskede tøjkanin. Personalet fandt den efter vi var rejst - og nu er den på vej til Danmark. Tak for en god ferie, vi kommer igen!

Værelsestip: Ground floor in the part of the hotel closest to the sea, if you travel with children
Dato for ophold: september 2019
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Pjosker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KianiBeachResort, General Manager hos Kiani Beach Resort Family All Inclusive, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. oktober 2019
Google Oversæt

Dear Guest

Thank-you for your lovely review and all your comments which we have taken into consideration. We sincerely hope to see you again soon and wish you very well on your travels!

Kind Regards
The Team at Kiani Beach Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. juli 2019

Overordnet set en dårlig oplevelse. Første dag boede vi på et forkert værelse som ikke var rengjort. Dagen efter blev vi flyttet til et andet værelse som var sporadisk rengjort. Fem stjerne kommer det ikke i nærheden af.

Gældende for hele turen er, at der har været ekstremt meget larm. Det føltes som at være på Ibiza eller Sunny Beach...

Kan på ingen måde anbefale hotellet!

Værelsestip: Larm over alt på hotellet. Vælg et andet.
Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Mads1124
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KianiBeachResort, General Manager hos Kiani Beach Resort Family All Inclusive, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2019
Google Oversæt

Dear Guest

Thank-you for your review of all your comments which we have taken into consideration. We are very sorry to read that you were not satisfied with the level of cleaning. We have had a word with the team. We sincerely hope to see you again soon and wish you very well on your travels.

Kind Regards
The Team at Kiani Beach Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. januar 2019

Vi tog på en lille uges ferie her uden for sæson, hvilket gjorde prisen perfekt i forhold til oplevelsen. Vi havde bestilt et værelse med bjergudsigt for at spare lidt, men fik til positiv overraskelse et værelse med begge dele, endda mest mod vandet og oppe i højden. Selve værelserne var fine, og der manglede ikke noget andet end måske et par stikkontakter mere til disse moderne tider. Rengøringen var i top dagligt.

Maden på hotellet var okay, men ikke nødvendigvis lige altid det græske man søger på sådan en ferie. Men udvalget af mad var godt, så der var altid en god lejlighed til at blive mæt. "All inclusive" gælder kun de lokale og græske produkter, men det var nu også fint.

Det bedste ved opholdet var især Christina Thanasis, pool manager på bjergsiden af hotellet. Hun var altid god for lidt sjov, også drinks på husets regning, når det skulle være lidt andet end lige de lokale drinks. Derudover Maria Evangelis som altid var så venlig i receptionen, og som kunne huske hvor vi kom fra og tog sig tid til at snakke.

Alt i alt en rigtig dejlig ferie og oplevelse!

Værelsestip: Hotellet er nærmest delt i to, med fri adgang til begge områder. Strandsiden er mere fest, børn og bjergsiden er mere afslapning.
Dato for ophold: oktober 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, michaelkolldk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KianiBeachResort, General Manager hos Kiani Beach Resort Family All Inclusive, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. april 2019
Google Oversæt

Dear Guest

Thank-you for your lovely review of all your positive comments on how you enjoyed your stay with us! We sincerely hope to see you again soon and wish you very well on your travels!

Kind Regards
The Team at Kiani Beach Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. oktober 2018

Fantastisk beliggenhed. Lækker Beach Bar med søde bartendere især Nikos og Vaggelis.
Super sted for familier med børn, Mange aktiviteter for børn og voksne.vandairobic, zumba, tennis, bordtennis, trylleshow, Bingo med gode præmier, volleyball m.m.

Dato for ophold: oktober 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, FarAway794665
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KianiBeachResort, General Manager hos Kiani Beach Resort Family All Inclusive, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. april 2019
Google Oversæt

Dear Guest

Thank-you for your lovely review of all your positive comments on how you enjoyed your stay with us! We sincerely hope to see you again soon and wish you very well on your travels!

Kind Regards
The Team at Kiani Beach Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. maj 2018 fra mobile enheder

Fin størrelse værelser, men for få stikkontakter, da jeg kom stod der en gulvlampe midt på gulvet uden pære. I det hele taget meget dårlig belysning, intet spejl i fuld størrelse, dejlig seng.
I badeværelset var der gjort pænt rent, da vi kom, men der lå en kæmpe vandpøl på bordet , som jeg ikke havde set så alt mit makeup og cremer var gennemblødt....brusevæggen sluttede ikke til, så vi måtte lægge masser af håndklæder for at holde vandet ude, når vi badede....
Meget lidt variation på maden det bedste var deres salat, kyllingespyd der ikke var gennemstegt,ingen vand på flasker, vi skulle selv købe, selv om vi havde betalt for all inclusive:(
Fedtet og beskidt beachbar,
Møgbeskidte fodlister på toiletter i reception. Der hvor man gik ind til værelser ved jorden, blev der ikke fejet i de 5 dage vi var der.... ellers dejlige solstole og pool , flinke maids og tjenere , meget effektive, rengøring: Come si Come Sa.... men sød rengøringsfame.

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Birgitte P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KianiBeachResort, General Manager hos Kiani Beach Resort Family All Inclusive, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. maj 2018
Google Oversæt

Dear Valued Guest

Thank-you for your review and all your positive comments on how you enjoyed your stay with us on the whole. We are very sorry to read that you were not fully satisfied with our cleaning staff and we would like to inform you that we have had a word with them. We are also very sorry to read that you found a puddle of water in the bathroom. Our cleaning team works very hard in the up keep of the resort daily. We sincerely hope to see you again soon in our new complex and wish you very well on your travels!

Kind Regards
The Team at Kiani Beach Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser