Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good & Bad...a work in progress”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Holiday Inn Chicago Oakbrook
Vurderet som nr. 5 ud af 8 hoteller i Oakbrook Terrace
Anmeldt 7. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: ask for room away from 22nd street noise
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, J F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (348)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

287-291 af 348 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Blaz04
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, prettyval123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
oakbrookterrace, General Manager hos Holiday Inn Chicago Oakbrook, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. september 2011
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. august 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Cherokee235
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
oakbrookterrace, General Manager hos Holiday Inn Chicago Oakbrook, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. september 2011
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. marts 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, domer2007
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Oakbrook Terrace
1,8 km væk
Hilton Chicago Oak Brook Suites
Hilton Chicago Oak Brook Suites
Nr. 1 af 8 i Oakbrook Terrace
1.039 anmeldelser
1,5 km væk
Comfort Suites Oakbrook Terrace
Comfort Suites Oakbrook Terrace
Nr. 4 af 8 i Oakbrook Terrace
242 anmeldelser
1,7 km væk
Doubletree Hotel Chicago Oak Brook
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km væk
Courtyard Chicago Oakbrook Terrace
2 km væk
Hilton Garden Inn Chicago / Oakbrook Terrace
1,2 km væk
Staybridge Suites Chicago Oakbrook Terrace
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Holiday Inn Chicago Oakbrook? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Holiday Inn Chicago Oakbrook

Adresse: 17 West 350 22nd Street, Oakbrook Terrace, IL 60181
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Illinois > DuPage County > Oakbrook Terrace
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 8 hoteller i Oakbrook Terrace
Prisområde: 468 kr.-841 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Holiday Inn Chicago Oakbrook 3*
Antal værelser: 215
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Holiday Inn Chicago Oakbrook. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Holiday Inn Chicago Oakbrook Hotel Oakbrook Terrace
Chicago Oakbrook Holiday Inn
Holiday Inn Oakbrook Terrace
Oakbrook Terrace Holiday Inn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering