Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker mad dårlig betjening”

Smith & Wollensky - Chicago
Reservér med OpenTable
Smith & Wollensky - Chicago er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 212 af 10.732 Restauranter i Chicago
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 15 $ - 48 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder, Særlige lejligheder, Smuk udsigt
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Reservationer
Anmeldt 30. juli 2017 fra mobile enheder

Maden var super lækker på restauranten. Bøffen smeltede på tungen og var helt perfekt. Vi bestilte desuden et stort stykke chokoladekage, som var helt fantastisk, selvom vi ikke kunne spise det. En af tjenerne i baren var ret uhøflig, og da vi fik et bord, var der ingen der kom og hjalp os med bestilling af mad. Desværre ødelagde noget af oplevelsen for os. Dog var maden værd at vente på.

Tak, Sidsel N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Regina A, General Manager hos Smith & Wollensky - Chicago, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. august 2017
Google Oversæt

Thank you for your review. I will address the issue you had with the waiter.

Best,

Regina Arendt
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.244)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.244 anmeldelser

Anmeldt 3. januar 2017

Besøgte stedet på en lidt stille aften mellem jul og nytår. Bestilte deres store steak med to forskellige katoffelretter som sideordre.
Steaken var perfekt og smagte fantastisk. Katoffelretterne kunne gøres bedre og havde de også være perfekte, havde jeg givet topvurdeing.
Tjeneren var meget hjælpsom og kompetent og havde en dejlig humor og smil.
Et steakhouse er dyrt og kravet er derfor også at man samlet skal have kvalitet - det synes jeg, vi fik her...

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jens Peter O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Regina A, General Manager hos Smith & Wollensky - Chicago, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. januar 2017
Google Oversæt

Dear Jens Peter O,

Thank you for the very kind review. We are pleased you enjoyed your meal and look forward to your next visit.
Best,

Regina Arendt
General Manager
Smith & Wollensky

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. maj 2015

Fik Dry age ribeye on the bone, krabbe til forret og Creme buelee til desert. alt sammen dejligt. Dog skal man ikke gå efter manden i Grillen ved samme navn i samme bygning, det er 2 forskellige selvskaber og meget forskelligt kvalitet, men næsten samme pris

Tak, CINielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Regina A, General Manager hos Smith & Wollensky - Chicago, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. maj 2015
Google Oversæt

Dear CINielsen,

Thank you so much for your comments. We hope you enjoyed your time in Chicago.

Best,

Regina

Regina Arendt
General Manager
Smith & Wollensky

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. december 2013

Stedet er perfekt og servicen er også i top men kødet var under al krtik.
Vi var et selskab på 20 personer der alle fik bøf og forventningerne var høje da vi før havde spist på stedet men.
Bøfferne var så senede at flere opgav at spise dem og ja vi kunne bare klage , men det gjorde vi ikke da man har en forventning om at alt er tip top , vi kommer der bare igen

Tak, RungstedPar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. december 2012

Så er vi her igen.det er et must at besøge denne resturant når vi er i Chicago
Virkelig godt kød som man selv kan se i deres køle rum

Tak, RungstedPar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Smith & Wollensky - Chicago, kiggede også på

 

Har du været i Smith & Wollensky - Chicago? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering