Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Venice - unique place to visit. Villa Casanova - unique place to stay.”
Anmeldelse af Villa Casanova

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Villa Casanova
Vurderet som nr. 1 ud af 19 B&B'er/kroer i Lido di Venezia
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 1. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Paul B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (465)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

138-142 af 465 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, milo5150
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Andy J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Chas G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, waysh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Lido di Venezia
0,3 km væk
Grande Albergo Ausonia & Hungaria
0,6 km væk
Residence Le Ville del Lido
Residence Le Ville del Lido
Nr. 1 af 33 i Lido di Venezia
389 anmeldelser
0,2 km væk
Villa Laguna
Villa Laguna
Nr. 9 af 33 i Lido di Venezia
570 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km væk
Hotel Panorama
Hotel Panorama
Nr. 2 af 33 i Lido di Venezia
852 anmeldelser
1,1 km væk
Venezia 2000 Hotel & Residence
Venezia 2000 Hotel & Residence
Nr. 6 af 33 i Lido di Venezia
582 anmeldelser
0,3 km væk
Hotel Villa Pannonia
Hotel Villa Pannonia
Nr. 4 af 33 i Lido di Venezia
328 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Villa Casanova? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Villa Casanova

Adresse: Via Partecipazio Orso 9, 30126 Lido di Venezia, Italien
Telefonnummer:
Beliggenhed: Italien > Veneto > Venedi (området) > City of Venice > Lido di Venezia
Faciliteter:
Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 19 B&B'er / kroer i Lido di Venezia
Prisområde: 432 kr.-1.119 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Villa Casanova 3*
Antal værelser: 6
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Villa Casanova. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Villa Casanova Hotel Venice

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering