Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Paradise..........”

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Sanibel Island
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Periwinkle Cottages of Sanibel
Vurderet som nr. 29 ud af 44 specialiseret indkvartering i Sanibel Island
Anmeldt 23. marts 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
8  Tak, IowaTraveler_11
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

52-56 af 62 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, uptowngurl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2009, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, pantherdad18
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
4  Tak, Plomist
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
5  Tak, KwiltingKitty
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Sanibel Island
11,8 km væk
Seahorse Cottages
Seahorse Cottages
Nr. 17 af 20 i Sanibel Island
135 anmeldelser
9,6 km væk
Anchor Inn & Cottages
Anchor Inn & Cottages
Nr. 19 af 20 i Sanibel Island
216 anmeldelser
9,8 km væk
Sanibel Island Beach Resort
Sanibel Island Beach Resort
Nr. 16 af 20 i Sanibel Island
311 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,5 km væk
Tropical Winds Motel & Cottages
Tropical Winds Motel & Cottages
Nr. 14 af 44 i Sanibel Island
260 anmeldelser
10,2 km væk
Gulf Breeze Cottages
Gulf Breeze Cottages
Nr. 12 af 44 i Sanibel Island
157 anmeldelser
4,8 km væk
Castaways Cottages of Sanibel
Castaways Cottages of Sanibel
Nr. 11 af 20 i Sanibel Island
529 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Periwinkle Cottages of Sanibel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Periwinkle Cottages of Sanibel

Adresse: 1431 Jamaica Dr, Sanibel Island, FL 33957-2609
Beliggenhed: USA > Florida > Southwest Gulf Coast > Sanibel Island
Faciliteter:
Strand Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 29 ud af 44 specialiseret indkvartering i Sanibel Island
Prisområde: 578 kr.-1.369 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 4
Også kendt som:
Periwinkle Cottages Of Sanibel Hotel Sanibel Island

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering