Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.461)
Filtrer anmeldelser
2.461 resultater
Medlemsvurdering
857
884
434
148
138
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
857
884
434
148
138
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.461 anmeldelser
Anmeldt d. 3. oktober 2018

Jeg var 2017 i dette hotel. Det er ikke så stor, men hyggelig. Værelset var rene., men småt. Badværelse fungere fint, men det var lille. Sengen der er god. Det er morgenmad i meget lille område med bord og stole, samt bar. Vi vil nu ønske mere plads der. Morgenmad var fint nok, du kan jo vælge hvad du vil have fra menukortet. Priserne var meget normale også.. man har mulighed at spise maden inddørs eller ude ved poolen.
Poolen var rimelig stor og fint rent. Vi var glad for at bor i dette hotel 14 dage. Eneste minus var, at der var vejarbejde lige udenfor døren, men det er jo ikke hotellets skyld. Fint fint hotel. Kan kun anbefales.

Overnattede: november 2017
Tak, pmlarsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. maj 2017 fra mobile enheder

Et helt igennem perfekt ophold. Ved ankomst til hotellet var vores værelse ikke helt klart så vi måtte vente ca. 10 minutter, men det var absolut værd at vente på, vi blev opgraderet til en suite som kompensation. Suite med kaffemaskine med fri kaffe samt køleskab. Vi har været der tidligere og kommer helt sikkert tilbage. Et hotel der varmt kan anbefales. 10 stjerner ✨ hvis det er muligt. Jane og Frank, Fredericia

Overnattede: maj 2017, rejste som par
Tak, Frank Ø
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2016 fra mobile enheder

Hotellet er slidt og der er meget beskidt. Pletter på gulvtæppe og sengetøj. Møbler er i stykker og vinduer næsten umulige at åbne.
Personalet er venlige og smilende. De forsøger, at gøre tingene bedst muligt, desværre giver hotellets faciliteter ikke mulighed for et lækkert ophold.
Værelserne er meget lydte og man vækkes flere gang om natten pga folk, der snakker på gangen, elevator der larmer og personale der støvsuger tidlig morgen.
Maden er dyr og absolut ikke pengene værd, hvis det lykkedes at få det man har bestilt.
Lille pool med meget lidt plads og få liggestole. Desuden er bunden fyldt med skidt.
Absolut ikke et anbefalelsesværdigt hotel.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, Lars S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ltase, Manager hos Red South Beach Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. juli 2016
Google Oversæt

Greetings Lars, i wanted to personally apologize that the hotel and the services did not meet you expectations . I am a little surprised to read this review because cleaning is one of our strongest points . I have shared your comments with the housekeeping department to find out the reasons and i would really appreciate if you can email me more details at Luigi@redsouthbeach.com. Please let me know your future stay and i will make sure that we do meet and exceed your expectations . Thank you very much for choosing our hotel as your travel destination and for sharing your experience with us.

Best Regards
Luigi T

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. april 2016 fra mobile enheder

Vi var her i 4 dage.
Søde tjener, der altid var lige omkring en, hvis man manglede noget. Det var ved alle måltider. Ved poolen mm. En fri drinks mellem 17-19.
Maden.... SÅ lækkert. Vi spise næsten alle vores måltider på hotellet.
Tæt på stranden, men der er ingen liggestole med til dette hotel. Kun en stol og håndklæde. Poolen er god, og så er man ikke lang fra mad og toilet.

Overnattede: april 2016, rejste som par
Tak, Tina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. januar 2016 fra mobile enheder

Sjovt med det røde tema. Meget venligt personale- Især conciergen var yderst var yderst hjælpsom med bestilling af ture og bord på restaurant
God beliggenhed tæt på stranden. Både håndklæder og strandstole kan lånes uden beregning - røde selvfølgelig
Endvidere god beliggenhed for ture i området i egen bil

Overnattede: januar 2016, rejste med familie
Tak, Karin og Gert H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ltase, Manager hos Red South Beach Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. januar 2016
Google Oversæt

Greetings Karin , thank you for sharing this great review with the tripadvisor community. We do appreciate your comments regarding the hotel and the amenities. Please let us know your future trip to South Beach and we will make sure that next time you have even a better stay. Thank you again for choosing our hotel as your travel destination.


Best Regards

Luigi T

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser