Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Much better than expected”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 13 websites mere!
Holiday Inn Port of Miami Downtown
Vurderet som nr. 55 ud af 128 hoteller i Miami
Anmeldt 27. maj 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2006
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
39  Tak, tocanada2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.452)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.553-1.557 af 2.452 anmeldelser

Anmeldt 26. maj 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2006
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
32  Tak, Ant the Cruiser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. maj 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2005
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
49  Tak, canner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. maj 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2006
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
37  Tak, Tim-N-Sue
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
Leawood, KS
328
Anmeldt 7. marts 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2006
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
26  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Miami
Centrum
YVE Hotel Miami
YVE Hotel Miami
Nr. 56 af 128 i Miami
2.769 anmeldelser
Centrum
Hilton Miami Downtown
Centrum
Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Centrum
Miami Marriott Biscayne Bay
Centrum
InterContinental Miami
Regency Hotel Miami
Nr. 41 af 128 i Miami
1.975 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Holiday Inn Port of Miami Downtown? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Holiday Inn Port of Miami Downtown

Adresse: 340 Biscayne Boulevard, Miami, FL 33132-2211
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Florida > Miami > Downtown
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 35 familiehotel i Miami
Nr. 36 romantisk hotel i Miami
Prisområde: 821 kr.-2.093 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Holiday Inn Port of Miami Downtown 3.5*
Antal værelser: 200
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Holiday Inn Port of Miami Downtown. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Holiday Inn Port Of Miami Downtown Hotel Miami
Holiday Inn Port Miami Downtown
Holiday Inn Miami
Miami Holiday Inn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering