Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great stay”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Holiday Inn Express Lake Wales N - Winter Haven
Vurderet som nr. 1 ud af 7 hoteller i Lake Wales
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 21. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, LisaJethro
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

212-216 af 234 anmeldelser

Anmeldt 6. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, SteveFromIowa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. marts 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, pmomaine
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, sybel911
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, avagabond52
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Lake Wales
11,1 km væk
Holiday Inn Winter Haven
Holiday Inn Winter Haven
Nr. 3 af 16 i Winter Haven
248 anmeldelser
7,4 km væk
LEGOLAND Florida Hotel
LEGOLAND Florida Hotel
Nr. 1 af 16 i Winter Haven
982 anmeldelser
11,2 km væk
Hampton Inn Winter Haven
Hampton Inn Winter Haven
Nr. 2 af 16 i Winter Haven
637 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
47,4 km væk
Westgate River Ranch Resort & Rodeo
11,7 km væk
Howard Johnson Inn - Winter Haven FL
21,9 km væk
Best Western Auburndale Inn & Suites
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Holiday Inn Express Lake Wales N - Winter Haven? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Holiday Inn Express Lake Wales N - Winter Haven

Adresse: 2953 Ridge Way, Lake Wales, FL 33859-6805
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Florida > Central Florida > Lake Wales
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 7 hoteller i Lake Wales
Prisområde: 793 kr.-1.440 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Holiday Inn Express Lake Wales N - Winter Haven 2.5*
Antal værelser: 82
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Holiday Inn Express Lake Wales N - Winter Haven. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Holiday Inn Express Lake Wales n - Winter Haven Hotel Lake Wales

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering