Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
446 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 02.02.23
The Gates Hotel
444 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 03.02.23
Book nu, betal under opholdet
Vio.com
319 US$
Se tilbud
Expedia.com446 US$
Hotels.com446 US$
Priceline446 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.041)
Filtrer anmeldelser
2.041 resultater
Medlemsvurdering
1.032
548
205
128
128
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.032
548
205
128
128
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.041 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juli 2018 fra mobile enheder

Måske var vi bare uheldige men nåede på 4 nætter at opleve blokeret afløb, manglende håndklæder (2 gange), røgalarm der gik igang tidlig morgen uden grund og manglende poolhåndklæder der ellers skulle berettige resortfee. Værelserne var ikke klar ved Checkinn kl 17. Ingen steder ar hænge vådt badetøj til tørre. Ingen terrasse som der ellers vises online - bla på hotels.com. Blev som kompensation tilbudt at slippe for 2 nætters resortfee, men ved Checkinn ville de kun slette en nats fee.

Der er ingen restaurant. Evt mad købes ved en foodtruck i haven.

For os at se et tidligere motel der prøver at signalere boutique hotel - uden det store held

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, pert394
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Sara P, Manager hos The Gates Hotel Key West, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juli 2018
Google Oversæt

We are sorry to hear that you did not enjoy your experience with us. We do have some rooms that have a outside seating area, it is described in the different room types to choose from and are sorry to hear that you thought all rooms had this. We do have the Blind Pig food truck that carries many options and a restaurant next door. We appreciate you bringing some other items to our attention as we will be looking internally as we are always looking for ways to enhance our properties.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juli 2018 fra mobile enheder

Godt hotel, både for voksne og børn.
Servere ikke selv morgenmad, men foodtruck og nærliggende Starbucks er fuldt tilstrækkelig.
Gratis Shuttlebus til centrum hver time.

Gode store værelser og god poolbar.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 886tb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Sara P, Manager hos The Gates Hotel Key West, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juli 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your feedback with us about your experience. We hope to see you again very soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. februar 2018

Dejligt hotel i Key West, god service og pæn og rent.
Vi boede her 3 nætter, og havde et dejligt værelse, med god plads til hele familien. Super service på hotellet, lækker ting på værelset, kaffemaskine, isterninger, shampoo og køleskab.
Dejlig pool med poolhåndklæder, og ingen problem at få liggestole.
Super med den gratis bus ind til byen, da det ligger lidt udenfor, men det er dejlig roligt, og bussen kører hele tiden.
Lidt mærkeligt med morgenmad i "pølsevognen" udenfor, men smagte fint!
Ville bo her igen, hvis vi kommer til Key West igen.
Eneste minus var at vi skulle bede om flere håndklæder til værelset hver dag, de lagde kun to stk, selv om de vidste, at vi var fire personer på værelset.

Dato for ophold: februar 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 141tinek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Sara P, Manager hos The Gates Hotel Key West, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. marts 2018
Google Oversæt

Tine K
We appreciate your feedback about your stay with us!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. maj 2016

Skønt hotel, fin service. Gratis håndklæder ved pool. God plads på værelser og bad. Fin kaffemaskine på værelserne. Shuttle bus afgår hver hele time gratis til Centrum, tager ca 10-15 min. Skøn stor pool, som også er åbent om aftenen. Gratis parkering.

Værelsestip: Tæt på poolen
Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Eva H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Sara P, Front Office Manager hos The Gates Hotel Key West, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. maj 2016
Google Oversæt

EVALR
We are so happy to hear that you enjoyed our shuttle and that you enjoyed the pool! We hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. marts 2016 fra mobile enheder

Dejligt hotel med alt hvad man har brug for. Pool M/ håndklæder, bar, værelser store nok til 4 personer. Super flinke ansatte. Det ligger på nord øen, men det tager ikke mere end 10 min til Duval Street. Rigtig fedt også selvom der var mange mennesker.

Dato for ophold: marts 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 489metten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Sara P, Front Office Manager hos The Gates Hotel Key West, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. marts 2016

Mette N
Vi er så glade for, at du enjoyedd vores påske ferie med os og havde en god tid. Vi er også glade for at høre hvordan venlige personale var under dit ophold. Vi håber, at du kan bo hos os igen snart.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser