Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Thomas K

Skøn oplevelse

Anmeldelse af Tambohus Kro
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 25. jun. 2024
En skønt badehotel på en fantastisk beliggenhed lige ned til limfjorden. Venlig check in oplevelse. Her kunne der godt være solgt kaffe, kage etc. særligt når ankomst er klokken 15:00. Værelset er duper fint og og lækkert. Enkelte detaljer såsom lyset godt kunne være tændt ved ankomst, fyrfadlyset var skiftet og var lagt tændstikker frem. Overordnet meget fin oplevelse. Aften restauranten er virkelig en god oplevelse med gode kompositioner af mad og drikke og dejligt i har modet til at udfordre lidt på jeres vin menu. Enkelt ting her vil være at skifte jeres bordsalt ud med noget lækkert salt istedet for køkkensalt. Mad og vin, virkelig lækkert, tak for det. Morgenmaden er egenlig helt fin fin men kvaliteten af brødet mangler lidt, særligt når der ellers gøres så meget ud af kvalitetet og håndværk. Tak for et godt ophold, vi kommer gerne igen.
Dato for ophold: juni 2024
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Karsten Pedersen, Krovært hos Tambohus Kro, svarede på denne anmeldelse
Svarede 3. jul. 2024
Hej Thomas
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi virkelig stor pris på.
Vi tager selvfølgelig de noterede punkter til os og i vores overvejelser.
Vi håber at se jer en anden gang.

Tambohus Kro & Badehotel
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Go to your Happy Price
24.5 km fra Tambohus Kro
Ved stranden
Vis flere hoteller i Tambohuse
Anmeldt d. 19. juni 2024

Vi havde et værelse på første sal med altan og med flot udsigt over havnen, Limfjorden og Jegindø, hvor den hvide kirke lyste op i aftensolen.
Hyggeligt og komfortabelt værelse, fantastisk betjening både i receptionen og i restauranten. Rigtig god mad og en fremragende morgenmad. Kan varmt anbefales!

Dato for ophold: juni 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Ole F
Karsten Pedersen, Krovært hos Tambohus Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juni 2024

Hej Ole
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi virkelig stor pris på.
Vi håber at se jer en anden gang igen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. maj 2024 fra mobile enheder

Vi havde købt et gourmet ophold med 7 retter med tilhørende vine, kaffe med sødt, morgenmad og værelse med udsigt.
For at få 5 stjerner mangler hotellet, modernisering generelt, moderne glas, minibar, te og kaffe på værelse.
Maden var der ikke noget at sætte fingre på, man kører samme gourmet menu maj og juni. Vi behøvede ikke efterkrydre, en enkelt gang lidt for salt.
Tjenerne, skal lige steppe lidt op for at matche maden, de må gerne sælge det bedre. Vinen var god mellemklasse kvalitet, fræk servering med en tysk Pinot noir Rose til en lammefilet, fremragende valg.
Morgenmad i top, der var stort set alt.
Udsigt og natur i top.
Hele opholdet løb op i 4085kr.
Tambohus kan klart anbefales.

Rejsetype: Rejste som par
Tak, Flemgaard
Karsten Pedersen, Krovært hos Tambohus Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juni 2024

Hej

Tusind tak for det flotte anmeldelse, dejligt at høre.
Jeg vil selvfølgelig tage det med videre til Tjenerne samt give rosen videre til køkkenet.
Vi håber at se jer en anden gang :-)

Henriette, Tambohus Kro & Badehotel

Anmeldt d. 23. maj 2024

Vi besøgte jeres isbutik den 20/5 2024, hvor vi bestilte is til en pris af 342 kr. Vi måtte konstatere at de få is varianter, som vi kunne vælge imellem, både var meget tynd og ikke smagt af noget. Der ud over var servicen helt i bund. Vi kan ikke anbefale isbutikken til andre.

Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Bente B
Karsten Pedersen, Krovært hos Tambohus Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. maj 2024

Hej Bente
Tak for din anmeldelse, beklager meget du ikke synes om isen & servicen. Strømmen var desværre gået mandag morgen, men vi skyndte os at få den op og kører igen, og vi mener bestemt ikke at isen var smeltet helt. Og at isen ikke smagte af noget er ikke noget vi har hørt før eller kan nikke genkende til.

Men vi beklager selvfølgelig endnu engang din oplevelse.

Anmeldt d. 20. maj 2024

Vi var ved kroens ishus her i eftermiddags den 20 maj
Og jeg må nok sige at sjælden har vi fået så ringe is det smagte ikke af en pind og det var næsten flydende🤔 for ikke at forglemme den unge pige der stod der 🤔der var ikke meget service eller venlig hed at hente. Det kan ikke anbefales til andre 🤔det var ikke pengene værd

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Birte N
Karsten Pedersen, Krovært hos Tambohus Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2024

Hej Birten

Men vi beklager selvfølgelig endnu engang din oplevelse.

Anmeldt d. 20. maj 2024

Helt fantastisk sted ❤️
Dejlige værelser, super hyggelig atmosfære, dejlig mad og fantastisk service, udsigten er helt fantastisk, vi er kommet på Tambohus kro siden 2011 og det har for os altid været helt fantastisk, og vi glæder os til næste besøg☺️

• Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, MLP26

Hej
Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Tambohus Kro & badehotel