Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gehobene Bungalowanlage”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Siddhartha Ocean Front Resort & Spa
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Kubu
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 30. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Anke K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (177)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

55-59 af 177 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Chrisitne C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste med familie
Tak, Morgann C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Sandra F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, dani28776
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Kubu
0,6 km væk
Resort Relax Bali
Resort Relax Bali
Nr. 4 af 12 i Tulamben
91 anmeldelser
3,3 km væk
Matahari Tulamben Resort, Dive & SPA
21,7 km væk
Alam Anda Ocean Front Resort & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser
15,4 km væk
The Griya Villas and Spa
28,1 km væk
Candi Beach Resort & Spa
Candi Beach Resort & Spa
Nr. 3 af 20 i Candidasa
868 anmeldelser
3,1 km væk
Tauch Terminal Resort Tulamben & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Siddhartha Ocean Front Resort & Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Siddhartha Ocean Front Resort & Spa

Adresse: Jl. Kubu, Kubu 80853, Indonesien
Beliggenhed: Indonesien > Bali > Kubu
Faciliteter:
Fitnesscenter Restaurant Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Kubu
Prisområde: 555 kr.-1.349 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Siddhartha Ocean Front Resort & Spa 4.5*
Antal værelser: 30
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Agoda og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Siddhartha Ocean Front Resort & Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Siddhartha Dive Hotel Karangasem
Siddhartha Dive Resort And Spa

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering