Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very good alternative to staying in Newport”

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Bozrah
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Fitch Claremont Vineyard Bed and Breakfast
Vurderet som nr. 1 ud af 2 B&B'er/kroer i Bozrah
GrønneForløbereSølv-niveau
Anmeldt 20. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, BPKM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (85)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

56-60 af 85 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ilasik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: This is the place to go for sure!!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, local87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Kaitlin M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, KatoeOSU
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Bozrah
18,9 km væk
Abbey's Lantern Hill Inn
14,2 km væk
Roseledge Country Inn and Farm Shop
11,7 km væk
Captain Grant's, 1754
Captain Grant's, 1754
Nr. 2 af 3 i Preston
199 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
20 km væk
Stonecroft Country Inn
Vis priser

Har du været i Fitch Claremont Vineyard Bed and Breakfast? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Fitch Claremont Vineyard Bed and Breakfast

Adresse: 83 Fitchville Rd, Bozrah, CT 06334-1109
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Connecticut > Mystic Country > Bozrah
Faciliteter:
Drikkevaresortiment Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 2 B&B'er / kroer i Bozrah
Prisområde: 563 kr.-1.068 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 4

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering