Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Artic supersuite...che meraviglia ”
Anmeldelse af Silk Motel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Silk Motel
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i San Martino In Strada
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 13. juni 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
2  Tak, hhfdgvklplhffcunom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (157)
Der er nyere anmeldelser for Silk Motel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 157 anmeldelser

Anmeldt 29. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
4  Tak, andrea v
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste som par
1  Tak, BrigittaCucchi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste som par
1  Tak, veronica u
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste som par
Tak, katia g
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af San Martino In Strada
34.5 km væk
Hotel il Castelletto
Hotel il Castelletto
Nr. 1 af 1 i Casarile
633 anmeldelser
5.4 km væk
Motel Autosole
Motel Autosole
Nr. 1 af 1 i Cornegliano Laudense
30 anmeldelser
5.9 km væk
Hotel Sesmones
Hotel Sesmones
Nr. 1 af 8 i Lodi
84 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
8.0 km væk
UNA Hotel Lodi
UNA Hotel Lodi
Nr. 2 af 8 i Lodi
182 anmeldelser
23.0 km væk
Hotel Nord
Hotel Nord
Nr. 1 af 1 i Guardamiglio
388 anmeldelser
27.9 km væk
Hotel Ovest
Hotel Ovest
Nr. 1 af 12 i Piacenza
780 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Silk Motel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Silk Motel

Adresse: via del commercio 4, San Martino In Strada, Italien
Beliggenhed: Italien > Lombardiet > Province of Lodi > San Martino In Strada
Faciliteter:
Drikkevaresortiment Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Roomservice Bustransport Nært skiterræn Spa Suiter Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i San Martino In Strada
Prisområde: 593 kr.-737 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Silk Motel 4*
Antal værelser: 53
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Silk Motel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering