Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Upgraded since visit last year”
Anmeldelse af King Frederik Inn

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
King Frederik Inn
Vurderet som nr. 5 ud af 11 hoteller i Solvang
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 15. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, tripper1805
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (274)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

222-226 af 274 anmeldelser

Anmeldt 30. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, foodntravellover7989
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: A second floor room will have fewer people walking past.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, DCKathy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, M0Bar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We just dropped in.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Maxydog
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Solvang
0,4 km væk
Hotel Corque
Hotel Corque
Nr. 1 af 11 i Solvang
839 anmeldelser
0,5 km væk
Hadsten House
Hadsten House
Nr. 3 af 11 i Solvang
930 anmeldelser
0,2 km væk
Wine Valley Inn & Cottages
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,3 km væk
Svendsgaard's Lodge - Americas Best Value Inn
0,4 km væk
Holiday Inn Express Solvang
0,2 km væk
The Landsby
The Landsby
Nr. 2 af 11 i Solvang
285 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i King Frederik Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om King Frederik Inn

Adresse: 1617 Copenhagen Dr, Solvang, CA 93463-2728
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Californien > Solvang
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 11 hoteller i Solvang
Prisområde: 567 kr.-969 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — King Frederik Inn 2*
Antal værelser: 46
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på King Frederik Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
King Frederik Hotel Solvang
Solvang Best Western
Best Western Solvang

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering