Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Один из лучших отелей, в котором пришлось побывать”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Harvest Inn by Charlie Palmer
Vurderet som nr. 4 ud af 9 hoteller i St. Helena
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 3. marts 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Dmitry B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.136)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.132-1.136 af 1.136 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, fit10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, y-wing
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2009, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, K9Herta
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ゆふぁひめ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af St. Helena
5,1 km væk
Wine Country Inn & Cottages
13,6 km væk
Hotel Yountville
Hotel Yountville
Nr. 1 af 6 i Yountville
1.091 anmeldelser
12,8 km væk
Vintage House
Vintage House
Nr. 6 af 6 i Yountville
31 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
12,2 km væk
Napa Valley Lodge
Napa Valley Lodge
Nr. 3 af 6 i Yountville
1.457 anmeldelser
4,7 km væk
Rancho Caymus Inn
Rancho Caymus Inn
Nr. 2 af 2 i Rutherford
48 anmeldelser
26,1 km væk
Andaz Napa
Andaz Napa
Nr. 4 af 30 i Napa
2.133 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Harvest Inn by Charlie Palmer? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Harvest Inn by Charlie Palmer

Adresse: 1 Main Street, St. Helena, CA 94574-2155
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Californien > Napa Valley > St. Helena
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 2 romantisk hotel i St. Helena
Nr. 4 spahotel i St. Helena
Nr. 4 luksushotel i St. Helena
Prisområde: 1.745 kr.-4.779 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Harvest Inn by Charlie Palmer 4*
Antal værelser: 78
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Harvest Inn by Charlie Palmer. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Harvest Hotel St. Helena
Harvest Inn Napa
Harvest St Helena

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering