Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.682)
Filtrer anmeldelser
2.682 resultater
Medlemsvurdering
1.595
766
193
85
43
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.595
766
193
85
43
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.682 anmeldelser
Anmeldt d. 28. oktober 2017

Lidt ældre hotel som er pænt vedligehold. Værelserne er store og der er altan med en fantastisk udsigt ud over havet. Der er en pool som kan anvendes af glsterne. Morgenmaden er virkelig god og man kan sidde uden og spise og nyde udsigten.

  • Overnattede: oktober 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, OggiDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2017

Positivt:
- Dette hotel har en fantastisk udsigt over Stillehavet og et rimeligt poolområde.
- Værelserne store og nydelige.

Negativt:
- Morgenmadsområdet er for småt til alle de gæster som hotellet har. Der var for få borde og stole og plads generelt. Morgenmad fungerer som tag-selv buffet. Selve morgenmaden er dog OK.
- Personalet er venligt men virker lidt uprofessionelle og inkompetente i forhold til den ellers høje standard hotellet forsøger at følge. Vi havde flere gange problemer med nøglerne, som kun periodisk virkede til både værelse og poolområde. Ydermere var der store problemer ved vores check in, hvor vi fik at vide at vores ophold var annulleret. Vi blev aldrig helt kloge på om det var fejl i hotellets system eller hvad der var gået galt.

Slutteligt vil vi nævne, at lugten i Pismo Beach kom meget bag på os. Dette har ikke noget med hotellets bedømmelse at gøre, men en info til andre rejsende. Det lugter virkeligt grimt af havn her!!! :-(

  • Overnattede: august 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, jhhp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FunInSunPismoBeach, Front Office Manager hos Shore Cliff Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. august 2017
Google Oversæt

Thank you for taking the time to give us your feedback. I am glad you enjoyed our big lovely rooms and the great views of the Pacific Ocean. I am very sorry to hear that you had some challenges during your stay. This is definitely what we do not want to portray our property and services. Your concerns have been noted and I will personally supervise that all of your concerns are addressed that everything will be in order on your next visit. We look forward to welcoming you back then.

With Hospitality,
Lulu Lawag
Guest Services Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. juli 2016 fra mobile enheder

Fantastisk lækkert beliggende hotel, skåret ind i klipperne ved Stillehavet. Lækre Store værelser, alle med direkte udsigt til havet samt terrasse / balkon dertil. Priser er sammenholdt med beliggenhed og standard og værelsesstørrelse helt fin, hvorfor stedet varmt kan anbefales.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, Michael T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. marts 2015

Et rigtig dejligt hotel, med super venligt personale, og som har en god placering hvis man ønsker en fornuftig etape opdeling af køreturen på highway 1. Og så har de en pragtfuld opvarmet udendørs pool hvorfra man nærmest kan snuble ud over klipperne og ned i Stillehavet.

  • Overnattede: marts 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Inge-Lise48
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. juli 2014 fra mobile enheder

Vi boede på dette hotel en enkelt nat undervejs sydpå. Værelserne er store og har fin udsigt over havet. Der er rent og pænt.
Undgå værelserne i den sidste blok, i disse er der meget larm fra der grimme rustne rør (kloak?) der forbinder dette hotel med nabohotellet.
Poolen er stor og dejligt varm.
Morgenmaden er hvidt brød med sødt pålæg, sukkersød juice og kaffe. De løb tør for varmt vand til the, og der blev ikke fyldt op. Ingen sunde alternativer. Så forvent ikke en morgenmad, du kan "køre på" i mange timer.

Overnattede: juli 2014, rejste med familie
Tak, StineV
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FunInSunPismoBeach, General Manager hos Shore Cliff Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juli 2014
Google Oversæt

Thank you for choosing to stay with us! We appreciate your time while reviewing your recent stay. We hope to see you again in the future!
Barbara

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser