Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good but.........”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Hotel Los Gatos - A Greystone Hotel
Vurderet som nr. 2 ud af 6 hoteller i Los Gatos
Anmeldt 21. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for one of the corner rooms. They have TWO balconies.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, David B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (600)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

498-502 af 600 anmeldelser

Anmeldt 18. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Tim B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: ask for an upper floor room towards the back of the property
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, MarinCountyJohn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hotelLG, General Manager hos Hotel Los Gatos - A Greystone Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juni 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
1  Tak, Jacqui B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. maj 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Since there is road between buildings, a pool in the middles, a bar, restaurant and lobby to create...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, BearsLair72
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hotelLG, General Manager hos Hotel Los Gatos - A Greystone Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. maj 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Los Gatos
0,7 km væk
Toll House Hotel
Toll House Hotel
Nr. 1 af 6 i Los Gatos
1.252 anmeldelser
0,8 km væk
Best Western The Inn Of Los Gatos
0,6 km væk
Los Gatos Lodge
Los Gatos Lodge
Nr. 6 af 6 i Los Gatos
240 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
6,6 km væk
The Inn at Saratoga
The Inn at Saratoga
Nr. 1 af 2 i Saratoga
154 anmeldelser
6,5 km væk
Saratoga Oaks Lodge
Saratoga Oaks Lodge
Nr. 2 af 2 i Saratoga
126 anmeldelser
14,7 km væk
Dolce Hayes Mansion
Dolce Hayes Mansion
Nr. 3 af 75 i San Jose
1.525 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Los Gatos - A Greystone Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Los Gatos - A Greystone Hotel

Adresse: 210 E Main St, Los Gatos, CA 95030-6107
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Californien > Los Gatos
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 6 hoteller i Los Gatos
Prisområde: 1.182 kr.-2.565 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Los Gatos - A Greystone Hotel 4*
Antal værelser: 72
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Los Gatos - A Greystone Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering