Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (489)
Filtrer anmeldelser
489 resultater
Medlemsvurdering
251
159
39
16
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
251
159
39
16
24
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 489 anmeldelser
Anmeldt 5. marts 2017

Vi var på familietur og havde to nætter på Venice Beach. Vi var uheldige at ramle ind i en storm med regn, så hele Venice lå øde hen. Men hotellet var fantastisk, med fuldt køkken og fine faciliteter. Stedet ligger helt perfekt og absolut eneste minus er at der ikke er parkering omkring hotellet, det skal man ud og finde i lokalområdet.

  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Bonnie R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CarlVeniceBeach, Manager hos Venice Breeze Suites, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. marts 2017
Google Oversæt

Our historic boardwalk & beachfront building consists of furnished studio and one bedroom units with fully equipped kitchens and modern furnishings. We are not a traditional hotel like our neighboring hotels. We are your home away from home on the beach. We are within walking and bicycling distance to everything including boutique shops and restaurants from Abbott Kinney Blvd to the Santa Monica Pier. We are located on the Venice Beach boardwalk where most of the buildings especially the old historical ones like ours were not built with parking. We provide suggestions on a map for street parking and public pay parking very close to the hotel. We are glad you enjoyed your stay and hope to see you again on your next visit to Venice Beach. The best rates and our ocean view rooms are only available by booking directly with our hotel via our website, phone or email.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. januar 2017

Vi sluttede et roadtrip af med 3 dages total afslapning her. Stedet ligger perfekt, midt på Venice Beach. Cykler kan lejes lige om hjørnet, og det var vi vilde med. Det er en rigtig rar måde at se både Strandpromenaden, kanalerne i Venice, Santa Monica Pier osv. Lejlighederne er pæne og rene, fine senge, badeværelse og et lille køkken. Det allerbedste er uden tvivl den superhyggelige tagterrasse, hvor man kan medbringe fx morgenmad fra et af de små steder i sidegaderne til Strandpromenaden. Det kan også varmt anbefales at nyde en kold øl deroppe, mens solen går ned over Venice

  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Anne Lerche B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CarlVeniceBeach, Manager hos Venice Breeze Suites, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. marts 2017
Google Oversæt

We are definitely more that a hotel. Our historic 1926 boardwalk & beachfront building consists of furnished studio and one bedroom apartment units with fully equipped kitchens. We have spectacular oceanfront and Venice Beach Boardwalk view units. Other units have views of the surrounding neighborhood consisting of adjacent homes, businesses and small streets. We are definitely more that a hotel. We operate as your home away from home on the beach. We pride ourselves on having the best rooftop terrace of any hotel on the Venice Beach boardwalk with a gas barbeque, kitchen cooking area, sectional couch, dining tables, sun chairs and spectacular panoramic views of the ocean and city. We enjoy having guest spend their vacation with us, feeling comfortable and at home. We are glad you enjoyed your stay and hope to see you again on your next visit to Venice Beach. The best rates and our ocean view rooms are only available by booking directly with our hotel via our website, phone or email.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. januar 2017 fra mobile enheder

Lidt dyrt men det er mega lækre værelser med fuldt køkken og det ligger direkte til strand, vand. Eneste minus sengen knirker helt vildt! Om aftenen er næsten alting lukket , så ligeså vild gaden er om dagen ligeså spøgelses Agtig er den og aften/natten. Det overraskede os, vi troede at der var natteliv , men så skal man lidt længere ind mod byen.

Overnattede: januar 2017, rejste som par
Tak, Amin J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CarlVeniceBeach, Manager hos Venice Breeze Suites, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. januar 2017
Google Oversæt

Our prices are competitive and a great value for what you get. Our historic boardwalk & beachfront building consists of furnished studio and one bedroom units with fully equipped kitchens. We are not a traditional hotel like our neighboring hotels. We are your home away from home on the beach. We have a large attraction of lively people on the boardwalk but at the end of the day we are a quiet safe beach community of friendly people. We are the only Venice Beach boardwalk hotel where you step out our front door and on to the sand. We are within walking distance to everything including boutique shops and restaurants from Abbott Kinney Blvd to the Santa Monica Pier.

All of our ocean view rooms and the best rates are available by booking directly with our hotel via our website, phone or email.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi (4 venner) besøgte Venice Breeze Suites efter en rundrejse på 2 uger, og det var helt klart højdepunktet på vores tur! Værelserne er store og pæne, med et fint lille køkken.
Personalet er meget "laid back" (på grænsen til ligegyldige) det skal man lige vænne sig til. Men hotellet ligger i den pænere ende af stranden og stemningen i Venice Beach var skøn og afslappet - selv de hjemløse på stranden var søde og rare. Luften er tyk af fjolletobak, men det er alt sammen en del af charmen.
Vi hentede mad hos de lokale boder og tog det med op på tagterrassen og spiste mens vi så solen gå ned - en perfekt L.A. weekend!

Overnattede: oktober 2016, rejste med venner
Tak, Danielle M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CarlVeniceBeach, Manager hos Venice Breeze Suites, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. januar 2017
Google Oversæt

We are definitely more that a hotel. Our historic 1926 boardwalk & beachfront building consists of furnished studio and one bedroom units with fully equipped kitchens. We are your home away from home on the beach. We have friendly front desk staff providing great customer service to our guest on a daily basis. Our staff is all Venice Beach locals who are very knowledgeable and happy to help with information and suggestions for almost anything. We are the only Venice Beach boardwalk hotel where you step out our front door and on to the sand. We are within walking distance to everything including boutique shops and restaurants from Abbott Kinney Blvd to the Santa Monica Pier. We have a large attraction of lively people on the boardwalk but at the end of the day we are a quiet safe beach community of friendly people. The homeless in our area are more of a carefree versus destitute people that choose to live a bohemian lifestyle in Venice Beach. They are harmless, relatively quiet and don't cause problems. We pride ourselves on having the best rooftop terrace of any hotel on the Venice Beach boardwalk with a gas barbeque, kitchen cooking area, sectional couch, dining tables, sun chairs and spectacular panoramic views of the ocean and city. We are glad you enjoyed your stay and hope to see you again on your next visit to Venice Beach.

All of our ocean view rooms and the best rates are only available by booking directly with our hotel via our website, phone or email.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. oktober 2015

Stedet ligger super centralt på Venice Beach. Har dejlige værelser/lejligheder. Moderne og nordisk indretning. Personalet meget venligt og hjælpsomt. Der var en super fin tagterrasse hvor man kunne grille og hygge sig. Aircondition var ikke larmende og næsten behagelig. Køkkenet vældig fint indrettet . Man må regne med nogen larm om aftenen fra gaden og fra cafeer. Det holder dog op henad kl. 23.00. Lige ned til stranden. Parkering: nogle blokke væk.

http://www.tripadvisor.dk/ShowUserReviews-g32655-d82501-r318964776-Venice_Beach_Suites_Hotel-Los_Angeles_California.html#

  • Overnattede: oktober 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, mai o
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CarlVeniceBeach, Manager hos Venice Breeze Suites, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. oktober 2015
Google Oversæt

Thank you for the great descriptions of our rooms and the property. Our staff is very knowledgeable and happy to help with information and suggestions for almost anything. We pride ourselves on having the best rooftop terrace of any hotel on the Venice Beach boardwalk. We have spectacular oceanfront views and our urban view rooms are of the surrounding Venice Beach boardwalk neighborhood consisting of homes, businesses and small streets. We are glad you enjoyed your stay with us and look forward to seeing you again the next time you are in LA.

For the best price and direct booking discounted rates please contact the hotel directly via phone or email to make your reservation. The best online prices are available at venicesuites.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser