Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flot udsigt”

Moonstone Beach Bar & Grill
nr. 16 af 53 Restauranter i Cambria
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 14 $ - 35 $
Køkkener: Amerikansk, Fisk og skaldyr, Bar
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Særlige lejligheder, Store grupper, Smuk udsigt
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Udendørsservering, Reservationer, Takeaway
Anmeldt 7. maj 2017

Maden er lige i den dyre ende i forhold til hvad det er, men udsigten er fantastisk, og så glemmer man lidt prisen.

Tak, ChrAnkerstjerne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MoonstoneBarAndGrill, Owner hos Moonstone Beach Bar & Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. maj 2017
Google Oversæt

It sounds like you had a lovely vacation, and we're happy to have been a part of that! Our prices reflect the quality of ingredients in our food and are normal for the area -- with that being said, I'm pleased you loved your time with us! If you're ever back in Cambria, we hope to see you.

All the best,
John, Owner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.365)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.365 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2017

Hvilken aldeles dejlig middag. En kedelig og meget regnfuld fredag aften i januar fik vi en rigtig god oplevelse her. Der var relativt mange mennesker, mange lokale men kunne vi høre også mange, der kom kørende bare for at spise der. Vi fik hhv bøf og en grise-skank, der var så mør at kødet faldt ned på tallerkenen. Den var ledsaget af en forrygende tomat-sovs, som var de bedste køkkener værdig.
Betjeningen var så sød og imødekommende.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Ann Sofie O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MoonstoneBarAndGrill, Owner hos Moonstone Beach Bar & Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. januar 2017
Google Oversæt

Ann, thanks for joining us -- so glad you enjoyed your meal! Really hope to see you back again soon, friend.

Until then,
John, Owner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. oktober 2016 fra mobile enheder

Her er betjeningen smilende, serviceorienteret og profesionelle.
Hurtig anvist til et bord, bestilling af lokale drikkevare blev hjulpet tjener, som efterfølgende blev serveret hurtigt. Maden blev serveret rygende varm og var yderst delikat anrettet og virkeligt smagsfuld, vi fik hver vores ret, pasta med rejer, svine file, grillet kylling samt "pasta de mare"....Wow LÆKKERT...

Tak, Per_Gerlach
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MoonstoneBarAndGrill, Owner hos Moonstone Beach Bar & Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. oktober 2016
Google Oversæt

Thank you so much for coming by! Hope we'll see you again soon.

Take care,
John, Owner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. september 2016 fra mobile enheder

Stedet er helt sikkert et besøg værd - kan ikke sige noget negativt om noget som helst, kvaliteten er i top og betjeningen yder en 1 klasses indsats.
Blev forresten betjent af Nicole B. som selvfølgelig skal have sin del af æren for at gøre vores besøg uforglemmeligt.

Tak, Bo W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MoonstoneBarAndGrill, Owner hos Moonstone Beach Bar & Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. september 2016
Google Oversæt

Bo, thanks!

Until next time,
John, Owner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. juli 2016 fra mobile enheder

Virkelig god mad og en dejlig atmosfære. Venlig og høflig betjening. Måtte vente på et bord (15 min), men det var ventetiden værd. Fremragende beliggenhed med udsigt over Stillehavet.

1  Tak, Jesper H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MoonstoneBarAndGrill, Owner hos Moonstone Beach Bar & Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. august 2016
Google Oversæt

Jesper, I'm glad you had a good time with us! Hope to see you again soon.

Take care,
John, Owner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Moonstone Beach Bar & Grill, kiggede også på

Cambria, San Luis Obispo County
Cambria, San Luis Obispo County
 
Cambria, San Luis Obispo County
Cambria, San Luis Obispo County
 
Cambria, San Luis Obispo County
Cambria, San Luis Obispo County
 

Har du været i Moonstone Beach Bar & Grill? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering