Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Book på forhånd
  
oversat af Google
Sådan kan du opleve Rodeo Drive
fra 55,00 $
Flere oplysninger
Hollywood Star Tour
100 anmeldelser
fra 30,00 $
Flere oplysninger
fra 34,00 $
Flere oplysninger
fra 49,00 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (5.025)
Filtrer anmeldelser
5.025 resultater
Medlemsvurdering
2.218
1.648
953
146
60
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.218
1.648
953
146
60
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 5.025 anmeldelser
Anmeldt d. 20. december 2016

Rodeo Drive byder på dyre mærkevarebutikker, fede sportsbiler og palmer. Det er spændende at se Rodeo Drive og få et indblik i hvordan stedet enligt ser ud.

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, Nikitalc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. juli 2016

Flot flot gade med masser af de dyre butikker, Prada, LV, CHANEL mm.. Det er sjovt at se, måske man kan spotte en kendt. Jeg anbefaler at i også går ned af Rodeo Drive Two, dem er næsten flottere! Man kan tage bus herned, men tag bil hvis i har det, parkering koster ikke noget.

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, Anonym92
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. maj 2016 fra mobile enheder

Super flotte omgivelser, bestemt et besøg værd, hvis man er i nærheden. Der er alle de store mærke butikker og ude på gaden holder der Ferrari og andre superbiler, klart et sted hvor ting koster penge:-)

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, kasper j
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. juni 2015 fra mobile enheder

Området er eksklusive, dyre huse og dyre forretninger, og der bor den ene kendis efter den anden. Vi var der i en tid, hvor væksten havde fået lidt vand, så græsset stod så grønt og smukt.

Dato for oplevelse: maj 2015
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. januar 2015

Jeg har været her 3 gange og kan godt lide at gå rundt i kvarteret og bare nyde atmosfæren. Min kæreste var specielt vild med Ferrari forretningen og alle mærkevarebutikkerne. Rodeo Drive er også et godt sted at spotte bemærkelsesværdige biler og vi så blandt andet en pink Rolls Royce med guldkøler, en Bughatti samt en Fisker Karma. Bently og maserati er lidt mainstream på Rodeo Drive. Vi har spist frokost 2 gange og været på cafe en gang i kvarteret og det var fornuftigt og underholdende for der er altid noget at kigge på.
Et godt råd : tag mønter med, for parkometrene accepterer ikke danske credit cards

Dato for oplevelse: juli 2014
Tak, ErikMollerMadsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser