Vi var 3 par afsted. 3 kanoer, opslåede telte med feltseng. Rigtig god tur. Det er et super godt... læs mere
Nem booking! Hele tiden indtrykket af at der var mennesker i den anden ende! Alt hvad der blev... læs mere
Det er en fantastisk dejlig weekend vi Har hvert år , og det er over 20 år vi har lejet kanoer her , nogle virkelige dejlige mennesker flinke og venlige . Vi får altid lige en snak inden vi drager af.-
.Det kan varmt anbefales at sejle en tur her fra Tørring og så langt man ønsker.
Vi glæder os igen til uge 33 hvor vi skal på tur .
Hilsen Keld Olsen Horsens
En super god service og tur! Vi glemte nogle sølvringe i vores kano, men de blev fundet og sendt hjem til os igen. Det er vi meget taknemmelige for:)
Super service, flinke mennesker som gad sig god tid til at forklare turen og de forskellige ting man kunne se undervejs.
Kan varmt anbefales.
Kanon sted, dejlig hjælpsom og alt i top. Kanoerne er i orden, pæn stand og nyvasket. Har været har mange gange og kommer igen.
Lejede kano til hele familien her. Kanoerne var fine og der var redningsveste til alle. Som en fin detaljer var de nærmest nye og bar ikke præg af snask :-)
Vi fik god instruktion til kanoen og råd om hvor vi kunne sejle hen.
Kun anbefaling herfra!
Kanoerne samt redningsvestene var nyvasket ! alt var som de havde sagt og vi havde en fantastisk tur på åen. Vi havde svært ved at nå vores destination om aften hvor vi ringede til Annette og hun var hjælpsom hele vejen igennem. Da vi startede turen stod Jan klar med et smil og godt humør og var klar til at ønske os en god tur.
Vi kommer igen og igen det er helt sikkert !
Skal siges vi var 14 unge og Annette og Jan var åbne og meget hjælpsomme fra start til slut !