Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (14.258)
Filtrer anmeldelser
14.258 resultater
Medlemsvurdering
7.676
3.795
1.539
689
559
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
7.676
3.795
1.539
689
559
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 14.258 anmeldelser
Anmeldt 13. februar 2018 fra mobile enheder

Her på hotellet fik man et virkelig godt indtryk helt fra starten af, da man blev taget mega godt imod.

De ansatte er helt FANTATISKE her. Du mødes med et smil og et hej og hvordan du har det hver gang man går forbi dem, og man kan ikke andet end at være/ blive i godt humør når man ser dem.
Udover de søde ansatte, har de også et entertainments team, som laver forskellige sjove og hyggelige aktiviteter hver dag. De er søde og rare og kommer tit hen og snakke og hygge med dig og din familie. Man får prøvet nogen grænser af på en virkelig fed måde her, og de elsker at du er med til aktiviteterne, også er de bare helt vild seje.
En person som mig og min familie virkelig har synes er verdensklasse er Roberto fra entertainments fordi han er så glad og smilende hver dag, også er han mega sjov på en fed måde. Men bare generelt the entertainments team ( og de andre ansatte ) fortjener virkelig en masse ros, fordi det har gjort ferien meget mere speciel og virkelig en ferie, der er vær at huske.

Maden her er også en succes, da der er alt muligt forskelligt at vælge imellem. De tager meget hensyn til de forskellige allergier som bl.a gluten allergi.

Det eneste som mangler lidt er bedre net, men det er ikke noget som ødelægger dette fantastiske ophold

Men generelt har opholdet her været over alle forventninger , og kan virkelig anbefales. Alt positivt herfra

Overnattede: februar 2018, rejste med familie
Tak, Sarah S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OceanBlueSand, Guest Relations Manager hos Ocean Blue & Sand, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. februar 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Receive our most cordial greetings,

First on behalf of Ocean Blue and Sand is a pleasure for us that you have chosen us as their holiday destination. We would like to thank you for your contribution to this comment about the wonderful experience that happened here and you see the same with each of the employees who work here will let you know the great work they are doing and exhorting them to continue doing so in so.

Thanks again and hope to see you back here with us.

Best regards.


EBERT VILLAMAN

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. februar 2017

Hotellet er pænt og velholdt i store træk. Hvis du er til et hotel hvor der ikke løber mange højtråbende amerikanere rundt med driks i hånden hele dagen, skal du vælge et andet sted. Der er meget "larm" på hotellet - musik næsten døgnet rundt. Du vil også på hotellets område blive mødt af mange sælgere - de sælger alt fra smykker, malerier til hotelophold. Det kan virke anmassende - gjorde det på os.

  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Swingmusik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GuestServiceOBS, Gerente hos Ocean Blue & Sand, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. februar 2017

Kære gæst!

Først vil vi gerne takke dig så meget for at vælge vores hotel Ocean Blue og Sand af H10 som også har valgt os til din ferie destination, og på samme tid, vil vi gerne vide, at vi gør innovationer hver dag, så dit næste besøg uforglemmelig, tak for at dele dine erfaringer med andre gennem TripAdvisor. Men de skal have at bemærke, at vores personale er meget professionelle og kyndige.

Vi håber at byde dig velkommen igen her på dit hjem væk fra hjemmet.
Ocean Blue and Sand af H10,

Venlig hilsen,

JUDITH RIPOLL

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. september 2016

Et sted hvor man slapper rigtig af, spiser godt, lobby baren er samlingspunktet hele dagen.
Kridhvid strand , med blå-grønlig hav. Virkelig store værelser, pæne og rene hver dag.
Venlig personale. Man bliver kørt rundt, da området er meget stor.

  • Overnattede: august 2016, rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Boegedal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2016

anden gang på dette hotel og kommer gerne igen, rgtig god service alle steder, super betjening. lækker buffet, baren i lobbyen super, personalet i baren er hele tiden i gang og obs på kunderne, ja alle steder på hotellet super personale, piano baren hyggelig som sidst, mikes coffebar rigtig god, tak til bla Raquel,Flor Maria , og alle de andre ansatte for super betjening, nogen kunne endda kende os fra sidste år

  • Overnattede: august 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, helleboa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. marts 2016

in check gik fint og smertefrit. vi fik forklaret hvor vi kunne spise, hvornår man kunne spise, hvordan internet fungere og al anden praktisk information.

vi måtte ikke selv tage vores kufferter, så skulle vente 20 min tid inden de kom til værelset og vi kunne få badetøj på.

modsat mange andre all inclusive hoteller kan man ikke reservere bord, istedet går man derned kl. 18 og bestiller til senere på aften eller får et bord med det samme, hvis man ønsker det.

det lykkes os at få bord på en ala carte 5 ud af 7 dage, det var ok at spise 2 dage i buffet.

maden var god de fleste steder, udvalget i morgenmadsbuffet variere ikke i løbet af ugen, men til frokost og aften er der noget forskelligt hverdag,

vi spiste første aften i den amerikanske dinner: der var maden ikke super god, men betjeningen var tip top.

Den anden aften spiste vi på bøf huset, mindre god service men maden var fin.

den tredje dag spiste vi på italieneren der var både god service og mad.

den fjerde aften spiste vi på blue moon, kun for folk over 18, lækker mad og god service,

den 5 aften spiste vi nede på stranden mindre god mad men rigtig god service.

hver aften var vi I mike´s og få en kaffe der er også god service og god stemning.

man kunne spille bowling 1 time hverdag gratis og alt det pool man ville.

ellers så var der masser af plads omkring poolen til at sole sig, der var som alle steder desværre mange der spærrede pladser fra solopgang, som først kom ud kl 12, det er dårlig opførsel og hotellet burde fjerne folks hånklæder.

stranden er skadet pga. storm eller lign, så der er en skrænt ned, men man kan sagtens bade og ligge på stranden alligevel, selvom det ikke ser så pænt ud. vandet er stadig smukt og lækkert.

der står sælger ved ala carte restauranterne ca. hver 3 dag, de er lidt irriterende, men hvis man snakker og ikke kigger på dem kan man næsten undgå dem.

rengøring på værelserne er super og det samme er service I barene og buffet.

virkelig et dejligt hotel

Overnattede: marts 2016, rejste som par
1  Tak, Rikkey
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GuestServiceOBS, Manager hos Ocean Blue & Sand, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. april 2016
Google Oversæt


Dear Guest!

We would like to take this opportunity to really thank you for choosing our hotel Ocean Blue and Sand by H10 as your holiday destination and for taking the time to share with others how well you and your family spent with us,

We will be more than happy to welcome you once again to you and your family.

Best regards,

JUDITH RIPOLL

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser