Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (14.384)
Filtrer anmeldelser
14.384 resultater
Medlemsvurdering
7.756
3.815
1.546
700
567
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
7.756
3.815
1.546
700
567
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 14.384 anmeldelser
Anmeldt d. 19. februar 2017

Hotellet er pænt og velholdt i store træk. Hvis du er til et hotel hvor der ikke løber mange højtråbende amerikanere rundt med driks i hånden hele dagen, skal du vælge et andet sted. Der er meget "larm" på hotellet - musik næsten døgnet rundt. Du vil også på hotellets område blive mødt af mange sælgere - de sælger alt fra smykker, malerier til hotelophold. Det kan virke anmassende - gjorde det på os.

Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Swingmusik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GuestServiceOBS, Gerente hos Ocean Blue & Sand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. februar 2017

Kære gæst!

Først vil vi gerne takke dig så meget for at vælge vores hotel Ocean Blue og Sand af H10 som også har valgt os til din ferie destination, og på samme tid, vil vi gerne vide, at vi gør innovationer hver dag, så dit næste besøg uforglemmelig, tak for at dele dine erfaringer med andre gennem TripAdvisor. Men de skal have at bemærke, at vores personale er meget professionelle og kyndige.

Vi håber at byde dig velkommen igen her på dit hjem væk fra hjemmet.
Ocean Blue and Sand af H10,

Venlig hilsen,

JUDITH RIPOLL

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. september 2016

Et sted hvor man slapper rigtig af, spiser godt, lobby baren er samlingspunktet hele dagen.
Kridhvid strand , med blå-grønlig hav. Virkelig store værelser, pæne og rene hver dag.
Venlig personale. Man bliver kørt rundt, da området er meget stor.

Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Boegedal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. august 2016

anden gang på dette hotel og kommer gerne igen, rgtig god service alle steder, super betjening. lækker buffet, baren i lobbyen super, personalet i baren er hele tiden i gang og obs på kunderne, ja alle steder på hotellet super personale, piano baren hyggelig som sidst, mikes coffebar rigtig god, tak til bla Raquel,Flor Maria , og alle de andre ansatte for super betjening, nogen kunne endda kende os fra sidste år

Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, helleboa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. marts 2016

in check gik fint og smertefrit. vi fik forklaret hvor vi kunne spise, hvornår man kunne spise, hvordan internet fungere og al anden praktisk information.

vi måtte ikke selv tage vores kufferter, så skulle vente 20 min tid inden de kom til værelset og vi kunne få badetøj på.

modsat mange andre all inclusive hoteller kan man ikke reservere bord, istedet går man derned kl. 18 og bestiller til senere på aften eller får et bord med det samme, hvis man ønsker det.

det lykkes os at få bord på en ala carte 5 ud af 7 dage, det var ok at spise 2 dage i buffet.

maden var god de fleste steder, udvalget i morgenmadsbuffet variere ikke i løbet af ugen, men til frokost og aften er der noget forskelligt hverdag,

vi spiste første aften i den amerikanske dinner: der var maden ikke super god, men betjeningen var tip top.

Den anden aften spiste vi på bøf huset, mindre god service men maden var fin.

den tredje dag spiste vi på italieneren der var både god service og mad.

den fjerde aften spiste vi på blue moon, kun for folk over 18, lækker mad og god service,

den 5 aften spiste vi nede på stranden mindre god mad men rigtig god service.

hver aften var vi I mike´s og få en kaffe der er også god service og god stemning.

man kunne spille bowling 1 time hverdag gratis og alt det pool man ville.

ellers så var der masser af plads omkring poolen til at sole sig, der var som alle steder desværre mange der spærrede pladser fra solopgang, som først kom ud kl 12, det er dårlig opførsel og hotellet burde fjerne folks hånklæder.

stranden er skadet pga. storm eller lign, så der er en skrænt ned, men man kan sagtens bade og ligge på stranden alligevel, selvom det ikke ser så pænt ud. vandet er stadig smukt og lækkert.

der står sælger ved ala carte restauranterne ca. hver 3 dag, de er lidt irriterende, men hvis man snakker og ikke kigger på dem kan man næsten undgå dem.

rengøring på værelserne er super og det samme er service I barene og buffet.

virkelig et dejligt hotel

Dato for ophold: marts 2016
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Rikkey
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GuestServiceOBS, Manager hos Ocean Blue & Sand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. april 2016
Google Oversæt


Dear Guest!

We would like to take this opportunity to really thank you for choosing our hotel Ocean Blue and Sand by H10 as your holiday destination and for taking the time to share with others how well you and your family spent with us,

We will be more than happy to welcome you once again to you and your family.

Best regards,

JUDITH RIPOLL

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. december 2015

Vi valgte Ocean Blue and Sand efter moden overvejelse. Hotellet havde gode anmeldelser, ikke mindst af det vi som familie sætter pris på gode værelser, god mad og tæt på stranden.
Vi valgte kategorien Privliege, så skulle vi bo tættest på stranden og vores morgenmad blev serveret nærmest på stranden. Samtidig havde vi et særligt område med strandstole og særlig service. Desuden havde vi fortrinsret til at booke bord i a la carte restauranterne.
Da vi ankom til hotellet skulle vi ikke stå i kø for at få vores værelse.
Desværre lugtede værelset, som en fugtig kælder (måske aircondition). Vi fik uden problemer et nyt værelse, og hjælp til flytning.
Vi oplevede et personale, der tydeligvis var meget optaget af at yde den allerbedste service.
Rengøringen var helt i top - og lidt blomsterpynt var der også plads til på badeværelset.
Maden oplevede vi, som indbydende og virkelig velsmagende, og det var uanset, hvilken restaurant vi benyttede. Servicen i restauranterne var upåklagelig. Et eksempel: Da vi skulle fejre fødselsdag - i den forbindelse havde der været en misforståelse, som blev opdaget og rettet, inden fødselsdagskagen blev serveret med tilhørende fødselsdagssang sunget og spillet af personalet. Fødselsdagen blev fejret på Masharati (Italiensk restaurant)
Dagene på stranden var en stor fornøjelse ikke mindst fordi Mercedes og Marino yder helt ekstraordinær service, når det gælder håndklæder og drikkevarer, samt oprydning, så området fremstår som pænt og indbydende hver eneste morgen.
En tur i baren, der er beliggende i lobbyen, var en naturlig afslutning på en dejlig dag. Her sørgede Matires, Alexander og ikke mindst Elwin godt for os.
Hvorfor har vi ikke givet 5 stjerner: Der er nogle aktiviteter ved poolen. I disse aktiviteter indgår musik. Der spilles ualmindelig højt. Det mener vi ikke hører til lige ud for Priviliege værelserne.
Stranden er væsentlig mindre (havet har taget en stor bid) end det fremgår af de billeder, der vises i reklamerne for stedet. Det bør rettes for at opnå topkarakter, så man som turist er forberedt på virkeligheden.
Der er gratis Wifi, som virker som det vi kender hjemmefra. Der kan være ret store huller.
Desuden var dækningen på min telefon (Iphone 5) meget dårlig. Derfor var telekommunikation ikke noget, som jeg skulle satse på. Det gav nogle vanskeligheder med kontakten til Spies, som vi brugte som rejsearrangør og familien hjemme i Danmark.

Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
4  Tak, Lars P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GuestServiceOBS, Manager hos Ocean Blue & Sand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. januar 2016
Google Oversæt

Zunächst einmal möchten wir Ihnen danken, so sehr, im Namen Ocean Blue und Sand durch H10 und die Zeit, die Sie getroffen haben, um Ihre Anmerkungen zu teilen, da dies Feedback hilft uns dabei, unsere Serviceniveau zu verbessern machen spezielle Betonung in diesen Bereichen Wir schätzen Möglichkeiten, die Sie in Ihre wertvollen Kommentare erwähnt. Wir möchten, dass Sie wissen, dass wir Ihre Empfehlungen zu berücksichtigen, so dass für Ihr nächstes mal da den Unterschied sehen.

Es wird uns eine Freude sein, wenn Sie uns die Möglichkeit, noch einmal zu hosten Sie eine andere einen unvergesslichen Urlaub Loch zu zeigen, zu geben.

Bestellen Sie unseren herzlichen Grüßen,

Management Judith Ripoll

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser