Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rilassante”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Tropical Princess Beach Resort & Spa
Vurderet som nr. 18 ud af 28 hoteller i Bavaro
GrønneForløbereGuld-niveau
Anmeldt 12. maj 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2007, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, slesio
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3.432)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3.399-3.403 af 3.432 anmeldelser

Anmeldt 7. maj 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, nickyM72
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. maj 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, crowee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, ale275
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
1  Tak, AcadienGirl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Bavaro
4,6 km væk
Meliá Caribe Tropical
0,5 km væk
Caribe Club Princess Beach Resort & Spa
4,8 km væk
Occidental Caribe
Occidental Caribe
Nr. 62 af 114 i Punta Cana
9.732 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Occidental Punta Cana
6,4 km væk
Barcelo Bavaro Palace
1 km væk
Ocean Blue & Sand
Ocean Blue & Sand
Nr. 13 af 28 i Bavaro
13.577 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Tropical Princess Beach Resort & Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Tropical Princess Beach Resort & Spa

Adresse: | Playas de Bavaro, Bavaro, Punta Cana 23001, Den Dominikanske Republik
Beliggenhed: Caribien  > Den Dominikanske Republik > La Altagracia Province > Punta Cana > Bavaro
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Casino og spil Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 2 bedste lavprishotel i Bavaro
Nr. 9 grønt hotel i Bavaro
Nr. 16 kasinohotel i Bavaro
Nr. 16 hotel ved stranden i Bavaro
Nr. 17 spahotel i Bavaro
Nr. 17 bedste feriestedshotel i Bavaro
Prisområde: 738 kr.-1.723 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Tropical Princess Beach Resort & Spa 3*
Antal værelser: 310
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Tropical Princess Beach Resort & Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Tropical Princess Beach Hotel Punta Cana
Tropical Princess Beach Resort And Spa
Tropical Princess Punta Cana
Hotel Tropical Princess Beach

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering