Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rilassante”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 13 websites mere!
Tropical Princess Beach Resort & Spa
Vurderet som nr. 17 ud af 26 hoteller i Bavaro
GrønneForløbereGuld-niveau
Anmeldt 12. maj 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2007, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, slesio
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (3.284)
Der er nyere anmeldelser for Tropical Princess Beach Resort & Spa
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3.251-3.255 af 3.284 anmeldelser

Anmeldt 7. maj 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, nickyM72
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. maj 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, crowee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, ale275
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
1  Tak, AcadienGirl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Bavaro
0.5 km væk
Caribe Club Princess Beach Resort & Spa
4.6 km væk
Meliá Caribe Tropical
4.8 km væk
Occidental Caribe
Occidental Caribe
Nr. 60 af 112 i Punta Cana
9.281 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.9 km væk
Occidental Punta Cana
10.2 km væk
Be Live Collection Punta Cana
0.6 km væk
Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Tropical Princess Beach Resort & Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Tropical Princess Beach Resort & Spa

Adresse: | Playas de Bavaro, Bavaro, Punta Cana 23001, Den Dominikanske Republik
Beliggenhed: Caribien  > Den Dominikanske Republik > La Altagracia Province > Punta Cana > Bavaro
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Casino og spil Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 15 hotel ved stranden i Bavaro
Nr. 15 kasinohotel i Bavaro
Nr. 16 spahotel i Bavaro
Nr. 16 bedste feriestedshotel i Bavaro
Prisområde: 686 kr.-2.593 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Tropical Princess Beach Resort & Spa 3*
Antal værelser: 310
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Tropical Princess Beach Resort & Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Tropical Princess Beach Hotel Punta Cana
Tropical Princess Beach Resort And Spa
Tropical Princess Punta Cana
Hotel Tropical Princess Beach

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering