Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.874)
Filtrer anmeldelser
2.874 resultater
Medlemsvurdering
1.718
745
271
77
63
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.718
745
271
77
63
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.874 anmeldelser
Anmeldt d. 4. april 2018

Alt servicepersonale var smilende og imødekommende og interesseret i, at vores ophold blev så godt som muligt. Især pigerne på White Lotus (Nan) og på Maya (Tukta og May) - deres service lå langt over middel.

Værelsestip: Bestil værelse med pooludsigt i stueplan. Stor terrasse, græsplæne og direkte til poolen.
  • Overnattede: marts 2018, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, marianneV7332NG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Poorit N, Manager hos Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. april 2018
Google Oversæt

Bonjour 'marianneV7332NG',

Thank you for sharing such a heartwarming feedback on TripAdvisor.

We are thrilled that you recent visit was Magnifique and that our Ambassadors made your stay a memorable one. It is very encouraging for us as this is what we strive for every day. Your kind words of praise have been passed onto Khun Nan, Khun Tukta and Khun May, who are in turn most appreciative.

We look forward to welcoming you back soon for another Sofitel experience.

Yours Sincerely,

Poorit Nookua
Guest Experience Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. marts 2018

Fint hotel med højt service niveau, maden er rigtig fin og rimeligt varierende.
Vær obs på at der er forskellige menu kort til såvel mad som drikkevare hvis man har allinclusive.
Omgivelserne udenfor hotellet er lidt kedelige og man skal ikke vælge hotellet hvis man er meget opsat på en super strand, der er store dele af dagen hvor der ikke er meget vand inde ved bredden. Vil man gerne snorkle og kigge på fisk er det nødvendigt at sejle til de omliggende øer.

Der skal lyde en stor ros til personalet på hotellet, særligt Mai i Maya restauranten ydede en sublim service og var meget indlevende i gæsternes ønsker og behov.
Personalet i poolbaren var også en klasse for sig, de var meget imødekommende og service minded.

Overnattede: marts 2018
Tak, Vagn-Tilst
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Poorit N, Manager hos Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. marts 2018
Google Oversæt

Bonjour 'Vagn-Tilst',

Thank you for sharing your positive feedback on TripAdvisor.

We are pleased to read that you had an enjoyable stay with us and that you particularly appreciated the exceptional service provided by our Ambassadors. Your kind feedback will definitely motivate our team to continually do an even better job. Your kind words of praise have been passed onto Khun May, who is in turn most appreciative.

We look forward to welcoming you back soon for another Sofitel experience.

Yours Sincerely,

Poorit Nookua
Guest Experience Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. marts 2018 fra mobile enheder

Helt fantastisk endnu en gang. Atmosfæren stemningen og det helt suveræne personale som er så hjælpsomme og smilende. Vi har Intet at klage over og vi har booket til næste år igen og samme værelse 115. Glæder os allerede. Elsker den forkælelse man oplever her. Værelser af høj standard og rengøring i top.

Simply The best
See you next year

Overnattede: marts 2018, rejste med familie
Tak, 1anjal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Poorit N, Manager hos Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. marts 2018
Google Oversæt

Bonjour '1anjal',

Thank you for sharing your heartwarming feedback on Trip Advisor.

We were thrilled to learn that you had a fantastic stay with us and particularly appreciated the assistance and friendliness of our Ambassadors. We will definitely share your kind words with the whole team members.

We look forward to welcoming you back again next year.

Yours Sincerely,

Poorit Nookua
Guest Experience Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. februar 2018

vi var et par der i januar måned boede en uge på sofitel.
Det har vi på ingen måde fortrudt.
Hotellet er stort, men det mærker man egentlig ikke
Morgenbuffeen er helt utrolig og velasssoteret. Sjældent godt.
værelserne er store og venlige, og meget rene. Den daglige rengøring er helt i top.
Stranden er ikke god at bade på, medmindre man har badesko på.
Men poolen er så helt i top. Vi er på ingen måde pool-mennesker, men var overordentlig tilfredse med poolen, der er meget meget stor. Børnefamilierne i den ene ende og kun voksne i den anden virkede rigtig godt.
Der var masser af liggestole.
Personalet er meget venlige og imødekommende.
Alt i alt en rigtig rigtig god oplevelse.
Vi vil sagtens kunne vende tilbage

  • Overnattede: januar 2018, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Peter A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Poorit N, Manager hos Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. februar 2018
Google Oversæt

Bonjour 'Peter A',

Thank you very much for sharing your positive feedback on TripAdvisor.

We were very pleased to read that you had an excellent stay with us and particularly enjoyed the biggest pool in Thailand. Your comments on the friendliness and assistance of our Ambassadors are most gratifying and will be shared to our team members.

We look forward to welcoming you back soon for another Sofitel experience.

Yours Sincerely,

Poorit Nookua
Guest Experience Manager - Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. juni 2017

3. gang på dette fremragende hotel - og kun positivt at sige.
Vi har benyttet hotellet både som par og som børnefamilie, og Sofitel består med glans i begge tilfælde. Gode store værelser hvor rengøringen er i top, og rigeligt med faciliteter til at dække de flestes behov. Morgenbuffeten er fantastisk, og hotellet har Thailands største pool. Personalet er hjælpsomme i enhver henseende, og altid i godt humør ... vi har allerede booket vores næste tur, og glæder os til at komme tilbage igen :-)

  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, SteffenP88
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Richard L, General Manager hos Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. juni 2017
Google Oversæt

Dear 'Steffen P',

Thank you very much for your heartwarming feedback on Trip Advisor.

We were delighted to learn that you had an excellent stay with us and particularly value our hotel. Your comments on the service provided by our Ambassadors are most gratifying and will be shared with the whole team.

It was certainly a pleasure for us to be at your service and we all look forward to welcoming you again very soon to Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort.

Yours Sincerely,

Richard Langonné
General Manager- Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser