Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (452)
Filtrer anmeldelser
452 resultater
Medlemsvurdering
170
186
66
18
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
170
186
66
18
12
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 452 anmeldelser
Anmeldt 13. februar 2018 fra mobile enheder

Er her med familien i tolv dage. Det er helt fantastisk. Stedet er intet mindre end vidunderligt. Helt ned til privat strand. Stille og roligt og super godt for os der rejser med børn.
De dage man så ønsker der sker lidt mere, så er der ikke langt til hverken Krabi by Elmer Ao Nang.
Få restauranter lige i nærheden.
Massør lige om hjørnet.
Kunne dog godt mangle et lille supermarked.

Overnattede: februar 2018, rejste med familie
Tak, Lise L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tupkaek_Krabi, General Manager hos Tup Kaek Sunset Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. februar 2018
Google Oversæt

Millions thank for your taking time to giving compliment in the positive review and truly of location and environment to us, extremely appreciated.

We love to hear that we are one part of your wonderful holidays while "Tup Kaek Beach" is suitable for Children to stay with family as well.
Tup Kaek Beach is something difference from the other beach, here is the peaceful and quiet places for anyone who love to stay away from tourist places and prefer to relaxing stay.

Once again, thanks and do look forward to serve you and family in the near future, if you were planned to re-visit Thailand and Krabi, here we are awaiting.

Yours sincerely,

The Management Team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. marts 2017

Skønt at opleve, hvordan resortet passer ind i naturen. Bungalows lige ned til stranden, med en fantastisk udsigt til klippe øerne. Her er ingen parasoller på stranden, hvor skygge findes under de store træer - pragtfuldt. Stranden fejes for blade og nedfald hver morgen - lækkert. Får fornemmelsen af at være tæt på junglen, med et rigt fugleliv. Ikke mindst når man står under den store udendørs bruser.

Personalet er meget gæstfrie og imødekommende. Rengøringen var sådan set i orden, selvom det virkede lidt tilfældigt, hvilke bungalows der fik skiftet pool- og andre håndklæder.

Morgenbuffet indeholder et bredt udvalg, herunder æg efter eget ønske. Maden i øvrigt er ok og med stort udvalg, men efter min opfattelse ikke den bedste Thai kvalitet. Personligt er jeg meget mere til seafood restauranten på stranden til venstre (har meget andet end seafood) Den italienske restaurant til højre på stranden kan også anbefales.

Wi-fi er virkelig langsomt, især om aften, hvor alle gæster formentlig er aktive på nettet. Meget vanskeligt at arbejde fra stedet, med denne wi-fi forbindelse.

Værelsestip: Beachfront bungalows ligger perfekt, direkte adgang til stranden og fantastisk udsigt til klippe øerne
  • Overnattede: marts 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Erik Ø
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tupkaek_Krabi, General Manager hos Tup Kaek Sunset Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. april 2017
Google Oversæt

thankfully, for your valuable reviewed and comments it was greatly appreciated.
i and my team love to hear that overall our product and services made your good memories upon your wonderful holidays in Thailand and stayed with us.

once again, thanks for taking times to comments, we'll look into this matter for improvement as well.

we do hope that to serving your again, whenever you were planned to re-visit Thailand and Krabi in the near future as well.

"Have a safe journey return home"

Yours sincerely,

The Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. marts 2017

Fantastisk lækkert og hyggeligt resort i smukke rolige omgivelser. Flotte bungalows og meget venligt personale. Beachfront bungalows det bedste valg. Madens kvalitet lidt svingende, men beliggenheden absolut i top. Sandbunden på stranden lidt svampet, men meget børnevenligt og lavvandet.

Værelsestip: Beachfront bungalows absolut at foretrække
  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Rikke Tandrup N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tupkaek_Krabi, General Manager hos Tup Kaek Sunset Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2017
Google Oversæt

Thanks for your valuable reviews to us, and we are delight to hear that you have a great hotel in Thailand also us.

We are proud that we are one part of your wonderful holidays in Krabi.

thanks again, and do hope that to serve you or your colleague if you were planned to re-visit in the near future.

"Have a safe journey return home"

Yours sincerely,

The Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. februar 2017

Hotellet levede fuldt op til vores forventninger. Stranden er super lækker, der er ikke ret mange mennesker på den, vandet er lunt, bungalows, restaurant og bar har udsigt ud over vandet, desværre havde vores grand deluxe bungalow ikke trappe direkte ned til stranden, hvilket bungalows klassen under har. Men til gengæld har grand deluxe spa bad og god størrelse terrasse.Sengene var desværre efter vores smag lidt for hårde, og der er "kun" et værelse, så børn sover i samme rum.
Udfordringen med, at hotellet ligger et stykke fra Ao Nang, betyder, at det er en længere tur, hvis man skal ud og spise. Til gengæld er maden på hotellet rigtig god, servicen er i top og personalet er super. Seafood restauranten ved siden af hotellet er dog ganske god og billige restauranter kan også findes i Khlong Muang, der er 8-10 minutter væk i tuktuk.
Det er også en fin detalje, at hotellet er bygget ind i naturen omkring stranden og ikke omvendt, hvor man har "høje" hotelbygninger".
Af de to hoteller vi var på under vores rejse, er dette uden tvivl vores favorit.

  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, ReneAunsbjergFogh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tupkaek_Krabi, General Manager hos Tup Kaek Sunset Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2017
Google Oversæt

Thanks for your choosing and stay with us, we are delight to hear that we are one part of your wonderful holidays, whist you reviewed extremely appreciate into this state.

I and my team most welcome to those who stay with "Thai Hospitality" always.

Thanks again, and do hope that to serve you if you were planned to re-visit Thailand and Krabi.

"Have a safe journey return home"

Yours sincerely,

The Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. februar 2017

Netop hjemkommet fra en super dejlig ferie. Hotellet er fantastisk hyggeligt og vedligeholdt. Overalt er rent og pænt. Pæne bungalows med pæn indretning og flot lavet. Vi syntes det var det bedste og pæneste hotel på denne strand - stille og roligt og væk fra liv og larm. Personalet er bare super søde, venlige og opmærksomme. Om du er til dejlige pools eller en super dejlig strand og egne liggestole med flot udsigt til klipper og øer - det er op til en selv. Det fås ikke meget bedre og vi vil absolut anbefale dette hotel. Du kan få god lokal og billig massage hvor du kan ligge og kigge ud til vandet - det ligger blot 100 m. lige ved siden af hotellet. Hvis du tager billig taxa/tuk-tuk til næmeste by ca. 5 km. og går langs stranden vil du opleve det hyggeligste beachmiljø med barer og restauranter - kan også varmt anbefales. Mvh. Helle og Jørgen

  • Overnattede: januar 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Jørgen S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tupkaek_Krabi, management team hos Tup Kaek Sunset Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2017
Google Oversæt

Dear Valued Guest,

Thank you so much for choosing to stay with us at Tup Kaek Sunset Beach Resort and for taking the time to write your review. It is always a pleasure to hear from guests who carry with the memories of a great experience.

We are delighted that you enjoyed the peaceful environment of our resort and and I sincerely appreciate that you have taken the time to post a review of your experience. Thank you for your positively pointing out our rooms, atmosphere natural environment of our resort, we further very much appreciate your comments our staffs were a friendly.

Once again, thank you for your review and suggestions, we look forward to welcoming you back to Tupkaek Sunset Beach Resort Krabi in the near future .


Faithfully,
The Menagement Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser