Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A pleasant surprise”
Anmeldelse af Porta Del Mare

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Cabarete
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Porta Del Mare
Vurderet som nr. 22 ud af 51 specialiseret indkvartering i Cabarete
Anmeldt 8. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Try and get a two or three bedroom. The one bedrooms are on the side, while two and three come our...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, todd j
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

14-18 af 26 anmeldelser

Anmeldt 11. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: There all well decorated, moderns and well equiped.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Olivier T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SylvieG992
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Ramtha67
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Marie-Andree R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Cabarete
35,1 km væk
Velero Beach Resort
Velero Beach Resort
Nr. 2 af 19 i Cabarete
377 anmeldelser
33,7 km væk
Viva Wyndham Tangerine
Viva Wyndham Tangerine
Nr. 6 af 19 i Cabarete
1.607 anmeldelser
26,5 km væk
Sea Horse Ranch
Sea Horse Ranch
Nr. 7 af 19 i Cabarete
37 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
30,2 km væk
Gipsy Ranch Rooms
Gipsy Ranch Rooms
Nr. 8 af 30 i Cabarete
14 anmeldelser
33,5 km væk
Ultravioleta Boutique Residences
33,9 km væk
Millennium Resort & Spa
Millennium Resort & Spa
Nr. 4 af 19 i Cabarete
261 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Porta Del Mare? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Porta Del Mare

Adresse: Calle Principal, Cabarete 57000, Den Dominikanske Republik
Beliggenhed: Caribien  > Den Dominikanske Republik > Puerto Plata Province > Cabarete
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 22 ud af 51 specialiseret indkvartering i Cabarete
Antal værelser: 18

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering