Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hell's Gate National Park
Åben i dag: 08.00 - 17.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Hell's Gate National Park
fra 146,49 $
Flere oplysninger
fra 160,26 $
Flere oplysninger
fra 112,83 $
Flere oplysninger
fra 128,21 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (798)
Filtrer anmeldelser
798 resultater
Medlemsvurdering
445
258
75
13
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
445
258
75
13
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 798 anmeldelser
Anmeldt d. 13. juni 2018

Kan anbefale at tage på cykel safari i Hell´s gate national park. Først en fantastisk cykeltur, derefter en vandre tur mellem de kæmpe klipper.

Dato for oplevelse: januar 2018
Tak, Helle L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. november 2017 fra mobile enheder

Vi var på en cykeltur gennem nationalparken og det var så hyggeligt! Vi cyklede forbi vandbøfler, giraffer, zebraer osv., vi kom rigtig tæt på og det var en super oplevelse!

Dato for oplevelse: oktober 2017
Tak, josefinel437
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. maj 2017

Ganske dejlig dag. Meget flot gåtur i en kløft. Vi var i bil, men kunne godt have tænkt mig, at cykle rundt. Man kommer ganske tæt på nogle af dyrene. Jeg ønskede mig inderligt at se en leopard, men det gjorde vi ikke. Vores guide sagde, at hvis man skulle se en leopard, skulle der være tidligt om morgenen.

Dato for oplevelse: april 2017
Tak, Sunshine378694
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. februar 2017

Utrolig god tur først på cykel herefter gåtur i kløften, hvor der var mange flotte op og ned stigninger, smalle passager.

Dato for oplevelse: januar 2017
Tak, Karen R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. februar 2015

Selvom den er meget mindre end Grand Canyon i USA, så er en vandretur i Hells Gate Canyon helt sikkert at anbefale. Den er omgivet at flot natur og giver et godt indblik i naturens kræfter. Selve vandreturen er ikke for dem som er dårligt til bens og det kan anbefales og have guide med, da de kan fortælle om området og samtidig hjælpe med at navigere den kringlede canyon.

Dato for oplevelse: september 2014
Tak, MichaelMou85
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser