Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.481)
Filtrer anmeldelser
1.481 resultater
Medlemsvurdering
607
553
205
80
36
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
607
553
205
80
36
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.481 anmeldelser
Anmeldt d. 20. januar 2018 fra mobile enheder

Pænt og rent værelser. Rimelig størrelse. Morgenmad var rigtig god. Har spist et par gange aftens buffet og det synes vi også var billigt og godt. Personaler er smilende og søde. Der er underholdning/show hver aften på hotellets bar. Vi har desværre ikke prøvet hotellets wellness afd. Der er et stykke afstand til centrum som ikke betyder ret meget når vejret er godt, man kan sagtens gå langs strand til centrum.

Dato for ophold: januar 2018
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Irene R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarinasDeNerja, other hos Marinas de Nerja Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. januar 2018
Google Oversæt

Dear Irene R,

First of all we want to thank you for your gorgeous review. It is such a pleasure to know that you were very happy with your apartment and our breakfast and dinner buffett at our restaurant.

We feel very happy to know that you also enjoyed our evening shows and entertaiment.

Thank you for your charming words regarding our polite and friendly staff .Take for sure that we will share your comments with our entire team who will be pleased that their efforts have been recognized.

We hope to see you in a near future.

Kind regards.

Cristina Garcia.
Bookings&Reception Desk Dpto.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. marts 2017 fra mobile enheder

Det er fine lejligheder, men umuligt at være på balkonen i blæsevejr. Når det stormer kan de være svært at sove for bølgestøjen.
Restauranten har karakter af soldaternesse, maden er præget af tysk og engelsk smag. Ikke er sted til en kærestetur. Nok mere charmerende om sommeren. Det tager en lille time at gå til Nerja, og bussen kører sjældent.

Dato for ophold: marts 2017
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, David G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarinasDeNerja, RECEPCIÓN hos Marinas de Nerja Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. april 2017
Google Oversæt

Dear David G,

thank you so much for taking your time to post your review in Tryadvisor.

It is nice to know that our apartments met your preferences and we really regret you were not satisfied with the service of our restaurant.

We would like to inform you we have an international cuisine for every guest´s Joyce, as we have guest from differents countries.

We hope to welcome you back in the future.

Kind regards,

Chari Domínguez

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. marts 2017

Netop hjemvendt fra et meget flot ophold på dette hotel.Fra ankomst til afrejse,service
Fra et meget venligt personale,gælder over hele hotellet,fra ledelse til rengøring.Restaurenten,må nok mere betragtes som en spise-sal,med en dårlig akustik,men maden ok ! Ganske udmærket bar med forskellige drinks af fin kvalitet,og igen,fantastisk service.Vi vender med garanti tilbage.

Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, gardin0
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarinasDeNerja, Director de Recepción hos Marinas de Nerja Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. marts 2017
Google Oversæt

Dear Gardin0;

We want to thank you for taking your time in sharing your good comments with Tripadvisor community, we hope you to come back soon, best regards.

Marcos Guerrero (Head Reception and Reservation)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. oktober 2016

min hustru og jeg havde købet et ophold på 14 dage på Marinas de Nerja, og det var alt for lang tid. vi er to voksne mennesker som nyder hinandens selskab, og som ikke synes at det er charmerende, med skrigende børn og råbende forældre. Lad det være sagt med det samme, dem var der virkelig mange af! Masser af støj i restauranten til samtlige måltider, hvilket en elendig akustik bestemt ikke gjorde bedre. Tjenerne er decideret uhøflige og der kunne gå længe før en tjener rettede opmærksomhed mod de borde gæsterne sad ved. Derudover manglede der hver dag solstole ved både stranden og poolen, hvilket skabte højlydte konflikter som nærmede sig slagsmål mellem personale og gæster. Det er ganske enkelt ikke godt nok, meget for dårligt!!! Værelserne var ok, men ikke mere end det. Det øvrige personale var venligt og opmærksomt, men det retter ikke op den den samlede oplevelse af, at et besøg er mere end man behøver på dette sted.

Værelsestip: vælg værelse med havudsigt
Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, 403carstenw
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarinasDeNerja, Director de Relaciones Públicas hos Marinas de Nerja Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. november 2016
Google Oversæt

Dear carsten w,

First of all, I would like to thank you for having chosen Marinas de Nerja to spend your holidays, as well as for taking the time to share your experience with us.

We deeply regret your inconvenience with the noise of the children, but Marinas de Nerja is very popular between families with children, due to our entertainment and the spacious rooms and we always promote Marinas de Nerja as a Family Hotel.

On the other side it sadden us to know that we could not met your expectations with the service at the restaurant. Our head waiter is always at the main door to seat our guests and to offer you the best and quickest service possible. At peak times it is possible that the restaurant gets crowdy and we apologize for any inconvenience caused. Take for sure that your comments will be used to consider improvements in future.

We are extremely surprised by your comment regarding the behavior of our waiters, as it does not reflect the opinions of the vast amount of complimentary reviews we have had referring to the helpful and friendly demeanor of our staff. At Marinas de Nerja we school our staff to perform in a clear client service orientated way. This is why we are so surprised to read your comment. Please rest assured that we will bring your comment to the attention of the appropriate management for discussion with their members of staff.

With regards to sun beds, we do our utmost to avoid that our guests reserve them by putting their towels on them, as according to our own hotel policy this is strictly forbidden. If there are no sunbeds available you can contact with our hammock man to find some for you.

Once again we thank you for your comments and sincerely hope that you will reconsider Marinas de Nerja the next time you choose to visit Nerja.

Kindest regards,

Cristina Molina

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. marts 2016

Februar/Marts 2016 rigtig dejligt hotel. Det kan anbefales at bestille værelse højt beliggende med udsigt over poolen eller stueetagen stadig med udsigt til poolen. Alle Lejligheder har skrå havudsigt. Maden er god og meget varieret. Det er ca 2,5 km til Nerja Centum. Hvis i tager til Alhambra i foråret så husk at tage varmt tøj på. Der er på Alhambra mellem 8 - 14 gr. I den 3 ugers periode vi var der var der sol og på hotelområdet 18 og 30 gr. Solsengene blev flittigt brugt.

Dato for ophold: februar 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Thyvej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarinasDeNerja, Director de Relaciones Públicas hos Marinas de Nerja Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. marts 2016
Google Oversæt

Dear Thyvej,

Thank you very much for staying with us and for composing your review here on Tripadvisor.

It is always a pleasure to receive such positive feedbacks of our guests.
We are happy to know that you enjoyed our good hotel, the view and the good quality and variety of the food.

We hope we may have the pleasure to receive you back very soon at Marinas de Nerja and thank you once again for reviewing us and helping us to enhance our service and product.

Warm Greetings,

Cristina Molina

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser