Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig i smukke omgivelser”
Anmeldelse af Kronox Cafe

Kronox Cafe
nr. 1 af 7 Kaffe og te i Nerja
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 1 $ - 10 $
Køkkener: Café
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid
Anmeldt 27. august 2018

På café Kronox sidder man med den smukkeste udsigt over Plaza Balcón de Europa og arkaderne med kig til vandet og bjergene.
Betjeningen er super effektiv og meget venlig. Der er en god stemning mellem tjenerne. Det er tydeligt, at mange af gæsterne er gengangere ligesom jeg, hvilket i sig selv borger for kvaliteten.
Er kommet der nu gennem sammenlagt et halvt år, og har slet ikke lyst til at gå andre steder hen.

Dato for besøg: april 2018
Tak, Susanne S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (661)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 661 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2017

God værdi for pengene, spidst frokost og aftensmad. Vores fastboende venner kommer der også tit, ude mærket betjening, som regel fuld af gæster. God mad til en fornuftig pris, god placering ved kirke og "balkonen" masser af liv og meget at sidde og se på

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, SteenChr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. marts 2017 fra mobile enheder

Vores stamcafe igennem de sidste 10 år, hvor vi har besøgt og boet i Nerja. Fantastisk betjening - dejlig aktivitet, hurtig afrydning og rengøring. Skøn beliggenhed lige ved kirken, hvor der altid er masser af liv. Absolut anbefalelsesværdig.

Dato for besøg: marts 2017
1  Tak, Michael N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016 fra mobile enheder

Vi spiste en stille og rolig frokost, som var ganske udemærket, uden på nogen måde at være prangende.

Som familie var der rigelig med valgmuligheder, inden for det kende cafesortiment.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, 380danieln
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. maj 2016 fra mobile enheder

Altid hurtig og professionel betjening. Utrolig dejlig cafe lige ved kirkens men den skønneste udsigt til torvet - hvor liver passerer forbi. Vores stamcafe i Nerja.

Dato for besøg: maj 2016
Tak, Michael N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Kronox Cafe, kiggede også på

 
Malaga, Costa del Sol
 

Har du været i Kronox Cafe? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering