Vi havde købt to deals så vi kunne få en weekend på Mandø. At vi var så heldige, at få den weekend, hvor sommerenvirkelig viste sig fra sin bedste side, var helt fantastisk.
Allerede fra ankomsten, blev vi vel orienteret om øen og den befolkning. Forslag til oplevelser og opskrifter på lækker Mandø mad, var også en del af værtens venlighed.
Dealen inkluderede både kaffe med kage og en treretters aftenmenu samt morgenmad begge dage. Kagen viste sig at være frisklavet æblekage - dejligt. Aftensmaden var en stor positiv overraskelse. Røget og satte varm ising, hovedret med Mandø lam, dessert med frisk frugt. Alt veltillavet og lækkert.
Anden dag valgte jeg paneret flæsk, min kone ville have samme menu med lam som dagen før. Det ærgrede jeg mig over ikke også at have gjort! Flæsk er bedst når det ikke er paneret.
Værelset pænt og rent. Vi fik værelse med aftensol - dejligt.
Øen er helt gennem interessant. Heldigvis nåede vi med på en arrangeret tur til Koresand. Her så vi efter sigende 2000 hvilende sæler. Turen med traktor gennem Vesterhavet til Koresand var særdeles spændende.
Kørsel med bil på Låningsvejen er helt problemfri, blot skal man holde øjemed tidevandstabellen. Faktisk er Låningsvejen farbar de fleste timer i døgnet.
Vi vil varmt anbefale et ophold på Mandø og meget gerne hos de venlige mennesker i Hotel Klithus Mandø!