Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Medlemsvurdering
5
3
2
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
5
3
2
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 10 anmeldelser
Anmeldt d. 29. august 2016 fra mobile enheder

Vi havde købt to deals så vi kunne få en weekend på Mandø. At vi var så heldige, at få den weekend, hvor sommerenvirkelig viste sig fra sin bedste side, var helt fantastisk.
Allerede fra ankomsten, blev vi vel orienteret om øen og den befolkning. Forslag til oplevelser og opskrifter på lækker Mandø mad, var også en del af værtens venlighed.
Dealen inkluderede både kaffe med kage og en treretters aftenmenu samt morgenmad begge dage. Kagen viste sig at være frisklavet æblekage - dejligt. Aftensmaden var en stor positiv overraskelse. Røget og satte varm ising, hovedret med Mandø lam, dessert med frisk frugt. Alt veltillavet og lækkert.
Anden dag valgte jeg paneret flæsk, min kone ville have samme menu med lam som dagen før. Det ærgrede jeg mig over ikke også at have gjort! Flæsk er bedst når det ikke er paneret.
Værelset pænt og rent. Vi fik værelse med aftensol - dejligt.

Øen er helt gennem interessant. Heldigvis nåede vi med på en arrangeret tur til Koresand. Her så vi efter sigende 2000 hvilende sæler. Turen med traktor gennem Vesterhavet til Koresand var særdeles spændende.

Kørsel med bil på Låningsvejen er helt problemfri, blot skal man holde øjemed tidevandstabellen. Faktisk er Låningsvejen farbar de fleste timer i døgnet.

Vi vil varmt anbefale et ophold på Mandø og meget gerne hos de venlige mennesker i Hotel Klithus Mandø!

Dato for ophold: august 2016
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Mogens Nygaard N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. august 2016

Et okay sted. Købte et deal inkl 3 retter og morgenmad. Værelser er okay, lidt højskole agtigt men okay. Senge var lidt vel hårde. Maden blev indtaget på stedets restaurant som til daglig er stedets kafeteria. Den var okay, særligt forretten var super som bestod af ising somvar røget/bagt og smagte super. Lam til hovedret fra øens får, super. Morgenmaden var dog skuffende og meget spartansk med optøet hatting boller, ikke helt okay. Men alt i alt et godt sted til prisen.

Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Knutsson4711
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2016

Efter at have oplevet Mandøs flotte natur ved at gå en rundtur på øen ( ca.9 km) var vi spændt på aftenens Mandø menu. Vi blev ikke skuffet, menuen , som bestod af bakskuld, lam og lækker frugtsalat var fantastisk lækker og velsmagende. Kan anbefales til alle, som har fordomme ved fisk med ben og lam. Begge dele var fantastisk velsmagende.

Værelsestip: Værelse nr. 1 er ok
Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Carlmartin2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2015

Vi holdt vores sølvbryllup via Mandø Event med overnatning på Klithus Mandø. De nye værter Michael og Irene og deres ansatte gjorde alt, hvad de kunne for at vi og vores gæster kunne føle os godt tllpas og var på alle måder meget imødekommende overfor vores ønsker. Vi fik dejlige frokoster, Mandø-menu og morgenmad med lokale produkter - og bestemt meget velsmagende. Lam for selv "lammeskeptikere" :-) Vi var en tur i det nye udendørs spa og sauna-område, som ligger lige uden for værelserne i klitterne, en dejlig oplevelse som bestemt kan anbefales. En kort gåtur op over klitterne, og så er man ved vadehavet. Man må bestemt heller ikke snyde sig selv for en tur med Bennys hestevogn (Mandø Event) helt ud til sælerne, og de fortællinger vi får med undervejs. Vores sølvbryllup blev også her fejret med champagne, som Benny havde med. Elisa er den dejligste fortæller på vores byrundtur med besøg i kirken, museet og alle de forskellige bygningers historie på Mandø. En tur i Ullas butik, der ligger lige overfor Brugsen, er også et besøg værd. Der er mange skønne ting og uldprodukter af Ullas eget design og god kvalitet. Vi kan kun anbefale, at man bliver og overnatter på øen - oplever den forandring, der sker, når traktorbusserne kører tilbage med de sidste dagsturister og øen igen falder helt til ro. En luksustur, ikke i klassisk materiel forstand, men ren luksus for sjælen. Claus og Anette.

Værelsestip: Nogle værelser har tv, andre ikke. På førstesalen er plads til forældre med børn.
Dato for ophold: juni 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Claus T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. oktober 2014

Værelser har en fin beliggenhed ved klitterne, og man skal kun gå ganske få meter for at få en flot udsigt over vadehavet. Det er absolut det bedste ved stedet.
Værelserne virker lidt triste og kunne trænge til en opdatering, bl.a. nye senge. Den lille café serverer bakskuld, og det er nok det også det mest spændende på menuen. Maden er ikke dårlig, men det er jævn kromad med kød, der nærmest svømmer i sovs.

Dato for ophold: september 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Helle3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser