Vi holdt vores sølvbryllup via Mandø Event med overnatning på Klithus Mandø. De nye værter Michael og Irene og deres ansatte gjorde alt, hvad de kunne for at vi og vores gæster kunne føle os godt tllpas og var på alle måder meget imødekommende overfor vores ønsker. Vi fik dejlige frokoster, Mandø-menu og morgenmad med lokale produkter - og bestemt meget velsmagende. Lam for selv "lammeskeptikere" :-) Vi var en tur i det nye udendørs spa og sauna-område, som ligger lige uden for værelserne i klitterne, en dejlig oplevelse som bestemt kan anbefales. En kort gåtur op over klitterne, og så er man ved vadehavet. Man må bestemt heller ikke snyde sig selv for en tur med Bennys hestevogn (Mandø Event) helt ud til sælerne, og de fortællinger vi får med undervejs. Vores sølvbryllup blev også her fejret med champagne, som Benny havde med. Elisa er den dejligste fortæller på vores byrundtur med besøg i kirken, museet og alle de forskellige bygningers historie på Mandø. En tur i Ullas butik, der ligger lige overfor Brugsen, er også et besøg værd. Der er mange skønne ting og uldprodukter af Ullas eget design og god kvalitet. Vi kan kun anbefale, at man bliver og overnatter på øen - oplever den forandring, der sker, når traktorbusserne kører tilbage med de sidste dagsturister og øen igen falder helt til ro. En luksustur, ikke i klassisk materiel forstand, men ren luksus for sjælen. Claus og Anette.