Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Medlemsvurdering
5
3
2
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
5
3
2
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 10 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2016

Efter at have oplevet Mandøs flotte natur ved at gå en rundtur på øen ( ca.9 km) var vi spændt på aftenens Mandø menu. Vi blev ikke skuffet, menuen , som bestod af bakskuld, lam og lækker frugtsalat var fantastisk lækker og velsmagende. Kan anbefales til alle, som har fordomme ved fisk med ben og lam. Begge dele var fantastisk velsmagende.

Værelsestip: Værelse nr. 1 er ok
Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Carlmartin2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2015

Vi holdt vores sølvbryllup via Mandø Event med overnatning på Klithus Mandø. De nye værter Michael og Irene og deres ansatte gjorde alt, hvad de kunne for at vi og vores gæster kunne føle os godt tllpas og var på alle måder meget imødekommende overfor vores ønsker. Vi fik dejlige frokoster, Mandø-menu og morgenmad med lokale produkter - og bestemt meget velsmagende. Lam for selv "lammeskeptikere" :-) Vi var en tur i det nye udendørs spa og sauna-område, som ligger lige uden for værelserne i klitterne, en dejlig oplevelse som bestemt kan anbefales. En kort gåtur op over klitterne, og så er man ved vadehavet. Man må bestemt heller ikke snyde sig selv for en tur med Bennys hestevogn (Mandø Event) helt ud til sælerne, og de fortællinger vi får med undervejs. Vores sølvbryllup blev også her fejret med champagne, som Benny havde med. Elisa er den dejligste fortæller på vores byrundtur med besøg i kirken, museet og alle de forskellige bygningers historie på Mandø. En tur i Ullas butik, der ligger lige overfor Brugsen, er også et besøg værd. Der er mange skønne ting og uldprodukter af Ullas eget design og god kvalitet. Vi kan kun anbefale, at man bliver og overnatter på øen - oplever den forandring, der sker, når traktorbusserne kører tilbage med de sidste dagsturister og øen igen falder helt til ro. En luksustur, ikke i klassisk materiel forstand, men ren luksus for sjælen. Claus og Anette.

Værelsestip: Nogle værelser har tv, andre ikke. På førstesalen er plads til forældre med børn.
Dato for ophold: juni 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Claus T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. oktober 2014

Værelser har en fin beliggenhed ved klitterne, og man skal kun gå ganske få meter for at få en flot udsigt over vadehavet. Det er absolut det bedste ved stedet.
Værelserne virker lidt triste og kunne trænge til en opdatering, bl.a. nye senge. Den lille café serverer bakskuld, og det er nok det også det mest spændende på menuen. Maden er ikke dårlig, men det er jævn kromad med kød, der nærmest svømmer i sovs.

Dato for ophold: september 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Helle3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. juni 2014

Havde to overnatninger på Klithus Mandø og er stadig helt høje på oplevelsen. Mandø er en pragtfuld ø. Flot, flot natur, masser af fugleliv og god stemning. Vi kom helt ned i gear og glædede os over at 'have øen for os selv', når traktorbussen med dagsturisterne kørte igen :-) Vi var på en fin tur med hestevogn ud til sælerne og lejede cykler og kørte øen rundt. Vi boede på værelse 1 - lyst værelse med stort badeværelse, tv og lille terrasse. Der er fredfyldt stille på øen Vi sov med åben terrassedør og hørte kun vindens susen i træerne. Fra Klithus er der få meter op over klitterne til den mest fantasiske udsigt ud over Vadehavet og den smukkeste solnedgang. Vi gav i alt 1.450 kroner for to overnatninger inklusiv morgenmad og aftensmad. Og blev serviceret af et meget venligt og hjælpsomt personale. Klithus er et fund for pengene og alle pengene værd ... og mere til ... vi kommer meget gerne igen :-)

Værelsestip: Værelse 1 ligger tættest på hovedbygningen og i den ende af længen med værelser, hvor hoveddøren er. Det var ikke noget problem for os, da vi var de eneste overnattende gæster. Men hvis der er mange gæster, ville jeg nok vælge værelse 7, hvis det var vigtigt med tv - eller værelse 9 uden tv.
Dato for ophold: juni 2014
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, K1960
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. juli 2012

Hvis man gerne vil finde et sted i Danmark, man ikke sådan lige kommer, er det måske en idé at besøge Mandø. Her er ro, naturoplevelser, Danmarkshistorie og skønne mennesker.
Når tiden kommer, hvor man gerne vil have lidt at spise, kan vi varmt anbefale Mandøcentret. Her serveres god, gedigen Dansk mad, i portioner der ellers er forbeholdt fiskere og øboer...!

På trods af at vi har kommet der gennem 10 år, har jeg endnu aldrig formået at spise helt op.... Værelserne er skønne, enkle og rene. Der er bad og tv på hvert værelse, men hvem vil sidde inden døre når man har SÅ skøn natur lige udenfor.... Prisen er 100% i orden. 550 for dobbeltværelse og 450 for enkeltværelse med morgenmad.
Øen er ikke en typisk vadehavsturistmål så der er danske priser på varene.
Vi kan KUN anbefale alle at besøge denne perle med hestevognstur og Champagne og østerstur til Korresand, nordeuropas største sandørken lige ud for øen.

Dato for ophold: juli 2012
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Tony og Mette Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser