Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mini skud, tørt og trist ”
Anmeldelse af Sælhunden

Sælhunden
nr. 2 af 37 Restauranter i Ribe
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 19. september 2020 fra mobile enheder

På en dejlig solskinsdag gik turen til Ribe, og da vi havde fået Sælhunden anbefalet skulle frokosten indtages der.
Hvilken skuffelse, Mini skud på noget tyndt hvidt toastbrød, og uden nogen form for dressing til, så det var noget en tør fornøjelse. Det lykkedes ikke for os at få kontakt med personalet mens vi spiste. Det bestilte øl var koldt og dejligt derfor de to stjerner.
Kontakten med personalet kom først da vi bad om regningen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Putteogme
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (535)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 535 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Vi kom til frokost og fik hurtigt anvist et bord i de hyggelige små lokaler, vores bestilling blev hurtigt afgivet, og leveringen ditto.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, sjfotodotdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 fra mobile enheder

En rigtig hyggelig restaurant med autentisk stemning af at være tilbage i tiden. Lækkert stjerneskud med fiske store fisk.
Meget venlig betjening.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, MajbrittS01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Rigtig hyggeligt sted i Ribe centrum. Hyggelig krostemning fra man træder ind af døren. Vi fik et lækkert Stjerneskud og den smagte ligeså godt som den så ud. Fin betjening og rimelig pris.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Sanne1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 fra mobile enheder

Fantastiske lækre egnsretter i restaurant med atmosfære i historisk bygning. Der var venlig samt professionel betjening

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 88johnnyp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Sælhunden, kiggede også på

 

Har du været i Sælhunden? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering