Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelseshøjdepunkter
Fortid og nytid forenes.

Denne sære og særlige domkirke, der udefra representerer meget forskellige byggestile, er... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
279henriks
,
Nykøbing Sjælland, Danmark
fra mobile enheder
Vildt imponerende

Ribe Domkirke er helt sikkert et besøg værd. Man mærker virkelig historiens vingesus, når man går... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
462tinet
Læs alle 677 anmeldelser
  
Anmeldelser (677)
Filtrer anmeldelser
677 resultater
Medlemsvurdering
337
274
53
7
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
337
274
53
7
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
16-21 af 677 anmeldelser
Anmeldt d. 1. august 2020

Vi kom til Danmarks ældste domkirke som havde en prægtig udsigt over hele byen oppe i tårnet, det skal ses. Inde i selve kirken forventer man at se et alter med en GAMMEL baggrund, men der var lavet vægmalerier i nærmest syrealistisk oplevelser,
Som absolut ikke viser historie, men en kunstner, som nærmest laver børnetegninger i en ellers så flot en kirke, det er en ommer

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Scanshow
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juli 2020

Ribe Domkirke skal bare ses både indvendig og udvendig, og har man ,modet, bør man tage en tur op i tårnet, flot udsigt.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, 855JohnL855
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juli 2020 fra mobile enheder

I disse corona-tider burde tårnet ikke være tilgængeligt for publikum. Man stod som sild i en tønde på trapperne uden mulighed for at holde afstand. Der var ingen kontrol mht antal besøgende.
Smukt sted, men dårlig oplevelse.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Julie_Hauge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2020 fra mobile enheder

Fri adgang til selve kirken, som ikke imponerede, alteret er nyt og kuplen bag akteret udsmykket for nylig, mere sjældent end kønt.

Adgang til tårnet er et must, 50 kr for 4 personer. Først en snoet trappe, på vej op kan man først se en udstilling om kirken og om reformationen, man kan snildt bruge en halv time her.

Derefter kommer man forbi klokkerne, bemærk at man selv skal være opmærksom på hvornår de ringer.

Her bliver trapperne så stejlere og belønningen kommer først når man når helt op på toppen: En fantastisk udsigt over hele området, på en klar dag fra Esbjerg i nord til Sylt i syd og hele Ribe under een. Kan klart anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2020
2  Tak, 580danz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. juli 2020 fra mobile enheder

Der er rigtig mange trin op til toppen af tårnet, men det er det hele værd. Fantastisk udsigt over Ribe og Vadehavet

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Oberst_Hackel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser