Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hygge, lækkerier, bæredygtig”
Anmeldelse af Terpager & Co

Terpager & Co
nr. 6 af 36 Restauranter i Ribe
Prisklasse: 3 $ - 18 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden

Hyggelig cafe med lille, men udsøgt udvalg af kager. Vi fik rabarbertrifli med frisk flødeskum og på toppen hindbær fra stedets smukke og frodige have. Kaffen blev serveret i kopper lavet af genanvendeligt materiale inklusiv kaffegrums. Stedet har gode tiltag i forhold til den aktuelle covid-19 situation. Vi bestilte udenfor igennem en lille luge, og vi sad udenfor i gårdhaven. Venlig og effektiv betjening. På hjemmesiden kan man læse om stedets mange tiltag angående bæredygtighed. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Lene R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 33 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 fra mobile enheder

Rigtig lækker morgenmad, hyggelig baggård, fin indretning og venligt personale. Kan varmt anbefale stedet

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, finnifer7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Utroligt lækre kager! Brød m mandelsmør og skiver af frisk æble var en næsten mindblowing oplevelse!

Kaffen kunne dog godt have brugt en stærkere espresso-eller et ekstra shot. Chai latte ligeledes ikke så kraftig..

Hyggelig gårdhave og hurtig og venlig betjening

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, HelleHarkjaer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
514nisb, Ejer hos Terpager & Co, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. juli 2020

Hej Helle, tusinde tak for din feedback - den sætter vi stor pris på. Vi er dog kede af, at din oplevelse med kaffen og chai latten ikke var som den skulle være. Vi havde en ny barista bag kaffemaskinen, som stadig er under oplæring og formentlig har lavet en smutter. Vi vil meget gerne byde på en ny kop vellavet kaffe på vores regning, hvis lejligheden byder sig for jer at komme forbi :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. juni 2020 fra mobile enheder

Fik en dejlig iskaffe med karamel, espresso og kaffeisterninger. Kæben faldt på første slurk, bedste iskaffe jeg nogensinde har fået. Og så gik jeg ellers direkte ned på hovedengen og nød kaffen i middagssolen.

Dato for besøg: juni 2020
2  Tak, IsabelleBachir
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. marts 2020 fra mobile enheder

Verdens bedste croissant og alt det andet vi fik, var også i topklasse og der bliver virkelig kræset om maden og om gæsterne.

Dato for besøg: februar 2020
1  Tak, solveigvp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Terpager & Co, kiggede også på

 

Har du været i Terpager & Co? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering