Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Just the right place for to relax on Lake Havasu”
Anmeldelse af Havasu Springs Resort

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Parker
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Havasu Springs Resort
Vurderet som nr. 6 ud af 11 hoteller i Parker
Anmeldt 21. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Paul G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

60-64 af 73 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We stayed in the Lakeview motel across the highway from the rest of the resort, knowing that a room...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Robin J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. december 2011
Google Oversæt

Værelsestip: There are full suits called apartment rooms which would be good for a family. Unfortunately there w...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Webbg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, lagunachris
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, MrsEGA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Parker
21,6 km væk
Best Western Parker Inn
21,7 km væk
Hampton Inn Parker
Hampton Inn Parker
Nr. 1 af 11 i Parker
32 anmeldelser
29 km væk
Hampton Inn Lake Havasu City
Hampton Inn Lake Havasu City
Nr. 3 af 24 i Lake Havasu City
921 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,4 km væk
Harbour Inn
Harbour Inn
Nr. 3 af 11 i Parker
47 anmeldelser
27,4 km væk
The Nautical Beachfront Resort
The Nautical Beachfront Resort
Nr. 6 af 24 i Lake Havasu City
800 anmeldelser
21,7 km væk
Quality Inn Parker
Quality Inn Parker
Nr. 5 af 11 i Parker
51 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Havasu Springs Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Havasu Springs Resort

Adresse: 2581 N Highway 95, Parker, AZ 85344-8701
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Arizona > Parker
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 6 ud af 11 hoteller i Parker
Prisområde: 182 kr.-596 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 44
Også kendt som:
Havasu Springs Hotel Parker

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering