Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“EXCELENTE HOTEL”
Anmeldelse af Imperio del Sol Hotel

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Ibarra
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Imperio del Sol Hotel
Vurderet som nr. 11 ud af 15 hoteller i Ibarra
Anmeldt 18. marts 2015
Google Oversæt

Værelsestip: Pedir las habitaciones del 2do o 3er piso para tener una mejor vista de la laguna
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Yuly A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
IMPERIO_SOL, Gerente hos Imperio del Sol Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. maj 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 9 anmeldelser

Anmeldt 26. januar 2015
Google Oversæt

Værelsestip: Que reserve con tiempo y solicite una habitación del tercer piso.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2015, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
3  Tak, Natalie T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
IMPERIO_SOL, Gerente hos Imperio del Sol Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. maj 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. januar 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2015, rejste med familie
2  Tak, CAMILO F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2014
Google Oversæt

Værelsestip: Las habitaciones del lado sur son más tranquilas”
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
2  Tak, lizethDiazlabonita12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
3  Tak, Gustavo B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ibarra
0 km væk
Hosteria Natabuela
Hosteria Natabuela
Nr. 7 af 15 i Ibarra
20 anmeldelser
0 km væk
Hotel Plaza Victoria
Hotel Plaza Victoria
Nr. 13 af 15 i Ibarra
33 anmeldelser
0 km væk
Hacienda Hosteria San Luis
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0 km væk
Hotel Montecarlo
Hotel Montecarlo
Nr. 6 af 15 i Ibarra
66 anmeldelser
0 km væk
Hacienda- Hosteria Chorlavi
0 km væk
Hotel La Giralda
Hotel La Giralda
Nr. 10 af 15 i Ibarra
22 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Imperio del Sol Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Imperio del Sol Hotel

Adresse: P.O.Box 1557 | Imbabura, Ibarra, Ecuador
Beliggenhed: Ecuador > Imbabura Province > Ibarra
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 11 ud af 15 hoteller i Ibarra
Antal værelser: 30

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering